Κάτι σοβαρό τρέχει στα παρασκήνια και δεν μας το λένε


Εδώ είμαστε και να μας το θυμηθείτε. Κάτι τρέχει με την Ελλάδα, το σχέδιο σωτηρίας, την επιμήκυνση και την επερχόμενη χρεοκοπία. Στην κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, όχι για τις κοινωνικές αντιδράσεις αλλά γιατί τα μαντάτα από Βρυξέλλες δεν είναι πολύ καλά.

Τα εμπόδια για μια συνολική λύση που θα ενέτασσε  την Ελλάδα στο κάδρο της σωτηρίας είναι πάρα πολλά και ίσως ανυπέρβλητα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να πάει η χώρα για αρκετούς ακόμη μήνες χωρίς να έχει καμιά λύση στα χέρια της, με τα χρέη να καλπάζουν, το έλλειμμα να μην πέφτει σύμφωνα με τους στόχους, την ανάπτυξη να μην έρχεται και τους πολίτες να βρίσκονται στα όριά τους ενώ περιμένουν κι άλλα μέτρα.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, κυβερνητικοί παράγοντες σπεύδουν να βρουν συμμάχους και να προετοιμάσουν το έδαφος για κάτι πολύ επώδυνο.

Δεν είναι τυχαίο ότι το απόγευμα της Δευτέρας εθεάθη στο κτίριο του Εθνους στη Μεταμόρφωση ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος προφανώς συνομίλησε με τον Γ. Μπόμπολα. Τα μέτωπα στην οικονομία ανοικτά, όπως και αυτά με τα διόδια, το κίνημα που δεν πληρώνει και προκαλεί ζημιές, τα έργα που ποτέ δεν ανακοινώνονται. Δεν ξέρουμε τι είχε το μενού αλλά σίγουρα είχε πολύ ανησυχία για τα μελλούμενα.

antinews

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.