Σύντομο σχόλιο


Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι κανείς δεν ρίχνει το ΠΑΣΟΚ. Εγώ αυτό βλέπω. Μηδαμινή αντιπολίτευση και κουκουετζίδικες τσιρίδες που χάνονται στο βάθος κήπος.
Αυτό που βλέπω κανείς νεοδημοκράτης δεν μπορεί να μου το δικαιολογήσει, προσπάθησα να το δικαιολογήσω εγώ για πάρτη τους, αλλά το βασικό θέμα δεν αλλάζει, ο Τζέφρυ είναι στην εξουσία, δεν κάνει τίποτα για να μας βγάλει από την κρίση εντός μνημονιακής προθεσμίας ενώ ταυτόχρονα ξεπουλιέται η χώρα μου και περιορίζονται μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο τα δικαιώματά μου. Αν το δω ατομιστικά το ζήτημα συμπεριλαμβανομένων και των απόψεών μου για την Ελλάδα ΜΟΥ, με ποιο δικαίωμα νομίζει ο κάθε νεοδημοκράτης ή ο κάθε βλαμμένος πασόκος ότι ο δικομματισμός που μας έφερε σ’ αυτήν την κατάντια είναι η μόνη λύση; Από που κι ως που πλέον το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί σανίδα σωτηρίας στις επόμενες εκλογές;
Πάει φύγαμε πολλοί από την τροχιά του δικομματισμού και θα φύγουμε ακόμα περισσότεροι. Η μόνη μας ελπίδα πλέον είναι να αρχίσουν να ξεκουμπίζονται κι άλλοι από τον χώρο των πασοκτζήδων και να μην πλησιάζουν ξανά σε τέτοιες τροχιές δικομματικές.
Το μόνο μέλλον της χώρας είναι μη δικομματικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται αλλά και προϋποθέτει. Όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί.

Περὶ τοῦ/τῆς: Αυτό και το Άλλο

Α όλα κι όλα
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.