ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ


Επιστροφή στην Οθωμανική αυτοκρατορία είναι αναγκασμένοι να κάνουν οι ελάχιστοι εκγλωβισμένοι Ελληνοκύπριοι στην Καρπασία.

Μετά την απαγόρευση μόλις τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν της διεξαγωγής θείας λειτουργίας στους εναπομείναντες ναούς που γλύτωσαν απο την μετατροπή τους σε σταβλους και αποθήκες ακόμα και δημόσια ουρητήρια.

Και ενω ο καταστρόφιας συνδιαλέγεται με το ψευδοκράτος.

Το κατοχικό καθεστώς σε συνεργασία με τους Γκρίζους Λύκους και τον τουρκικό στρατό
επαναφέρουν κατά τα οθωμανικά πρότυπα το φόρο της “δεκάτης”.

Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για φόρο που επέβαλαν οι Οθωμανοί στους Χριστιανούς και σύμφωνα με τον οποίο το τουρκικό-οθωμανικό κράτος εισέπρατε 10% απο οτιδήποτε παραγόταν απο τους Χριστιανούς ή 10% απο την αξία του οποιουδήποτε προιόντος.

Είναι φανερό πως πρόκειται για εξευτελισμό που υφίστανται οι Ελληνες που παραμένουν ακόμα στη γη τους αλλα και ληστεία με απώτερο σκοπό να συντηρείται ο κατοχικός στρατός και να ανεγερθούν καινούρια τζαμιά στην Καρπασία.

Οι κατοχικές αρχές δεν δίστασαν να το ομολογήσουν κιόλας καθώς ειδοποίησαν τους χριστιανούς κατοίκους ότι η…… συνδρομή τους είναι δήθεν αναγκαία “για βελτιώσεις στα στρατόπεδα καθώς και για το χτίσιμο τζαμιών σε όλα τα ελληνικά χωριά της περιοχής“. Στο μεταξύ οι Τούρκοι έποικοι που ο καταστρόφιας θέλει να αποδεχθεί ως “ελληνοκυπριους” εξακολουθούν να ληστεύουν μέρος των τροφίμων που αποστέλλει η κυπριακή κυβέρνηση στους εγκλωβισμένους της Καρπασίας κάθε Τετάρτη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.