Τι συμβαίνει με τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΑΙΡΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΑΠΛΑ ΔΙΕΣΩΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 9/11 ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΟΙ ΗΠΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ 1993, Η ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΞΟΔΕΥΕ Η ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, Ο ΜΗ-ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟ 1991, ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΟ 1998, ΚΑΙ Η ΜΗ-ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ-ΤΗΙΝΚ ΤΑΝΚS-ΚΛΠ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ…

http://www.drougos.gr

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.