«Ο πρωθυπουργός θα φύγει και θα πάει στον ΟΗΕ!»


Τι όνειρο είδε ο Γιώργος Καρατζαφέρης…

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης για άλλη μια φορά δίνει συνεντεύξεις και κάνει δηλώσεις που θα συζητηθούν. Αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ εκτιμά ότι ο συνονόματός του Γιώργος Παπανδρέου ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να φύγει από την ελληνική πολιτική σκηνή. Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι αν ο πρωθυπουργός φύγει δεν αποκλείεται να τον δούμε να αναλαμβάνει ακόμα και τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε στην εφημερίδα «Free Sunday»: «Πιστεύω ότι ψάχνει να βρει μια αξιοπρεπή αποχώρηση για να μην παρομοιαστεί η δική του απόδραση με αυτή του Κ. Καραμανλή» και συμπλήρωσε: «Η πιθανότητα ο κ. Παπανδρέου να είναι από τις πρώτες επιλογές των μεγάλων για τη θέση του γραμματέα του ΟΗΕ είναι πολύ σημαντική».

«Οι μετανάστες πρέπει να αποχωρήσουν»

Ο κ. Καρατζαφέρης τοποθετήθηκε και στο φλέγον θέμα των 250 μεταναστών που παραμένουν στο κτίριο της Υπατίας λέγοντας: «Οι 250 μετανάστες που παραμένουν στο μέγαρο Υπατία πρέπει να αποχωρήσουν και είναι ένα θέμα που πρέπει να το αποφασίσει η κυβέρνηση» και επανέλαβε για ακόμα μια φορά την θέση του κόμματός του ότι: «Η Ελλάδα, δεν έχει την πολυτέλεια να έχει 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, και 10 εκατομμύρια πληθυσμό».

protothema

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.