Κατασκήνωση στον άγνωστο στρατιώτη


Όλες οι συζητήσεις, σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γής, σε ένα συμπέρασμα καταλήγουν. Ότι   πρέπει να δράσουμε για να μην αφανιστούμε.

Στη μεγάλη λοιπόν  απεργία  της Τετάρτης, μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο, που δεν κάναμε μέχρι τώρα. Να κατασκηνώσουμε στον άγνωστο στρατιώτη.

Να μείνουμε εκεί.  Όσο χρειαστεί. Μέρες βδομάδες. Ίσως και μήνες.

Όχι ένας. Πολλοί. Χιλιάδες.  Μπορούμε να το κάνουμε. Κάποιες ώρες την ημέρα, έχει ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα που μπορεί να αφιερώσει για να σταματήσει ο Εθνικός κατήφορος. Στην Αθήνα, κάτι τέτοιο είναι εφικτό λόγω πληθυσμού. Ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας, όχι για να χειροκροτούμε τους κομματάρχες μας, αλλά για μας τους ίδιους.

Να στήσουμε τις σκηνές μας εκεί.  Στον άγνωστο Στρατιώτη. Στην πλατεία Συντάγματος. Εκεί που οι πρόγονοί μας, ζήτησαν το πρώτο Σύνταγμα της χώρας. Έξω από  το «ναό της δημοκρατίας».  Γιατί, ο  λαός, έξω από τη «δημοκρατία» τους είμαστε πάντα.

Περιφρουρώντας τη διαρκή συγκέντρωσή μας. Γιατί   θα προσπαθήσουν  και άλλοι να μπουν. Αυτοί που είδαν αυτό το μπάχαλο και έτρεξαν να επωφεληθούν. Μόνο οι  Έλληνες πολίτες, έχουν θέση σε μια τέτοια συγκέντρωση.

Να  μείνουμε εκεί,  μέχρι  να πετύχουμε τους  στόχους μας.

Παραίτηση της κυβέρνησης,

Υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές

Πάγωμα του μνημονίου,

Νόμος με τον οποίο δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν κανένα  αξίωμα, όλοι όσοι είχαν οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα την τελευταία εικοσαετία.

Τώρα, όλα αυτά. Όχι αύριο. Τώρα.

Spartakos E.E.A.

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.