κ.Πάγκαλε : Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι!


Κύριε Πάγκαλε,

netakias.wordpress.com

το πρόβλημα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι εγώ δεν συμφωνώ με τον συγκεκριμένο κόμμα, ούτε με τις ακραίες μεθόδους τους στα Πανεπιστήμια.

Τις έχουμε λουστεί όλοι μας για δεκαετίες, να προκαλούν φθορές, να κλέβουν κάλπες, να βιαιοπραγούν εναντίoν συμφοιτητών τους, ακόμη και καθηγητών τους! Ακόμη κι από τον δικό τους Πολιτικό Χώρο (πχ επίθεση κατά του καθηγητή κ. Πανούση!)

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχετε καταλάβει σε ποια θέση είσαστε εσείς, κύριε Αντιπρόεδρε! Αντί να απορείτε με την συνήθη συμπεριφορά των γκρουπούσκουλων, θα έπρεπε να απορείτε που δεν ήταν κι άλλοι μαζί τους, απλοί άνθρωποι που εδώ και 18 μήνες έχετε διασύρει, είτε ως κυβέρνηση, είτε προσωπικά ως Πάγκαλος.

Πίσω από τον υάλινο κόσμο σας, υπάρχει ένας κόσμος εξαγριωμένος εναντίoν σας, αυτοί με τα 400€ που τα έφαγαν μαζί σας, οι κοπρίτες, οι μη παραγωγικοί, οι τεμπέληδες, οι κάτοικοι της Κερατέας, οι τζαμπατζήδες.

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥ . . . ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ;

Αυτό που άλλαξε δεν είναι η συμπεριφορά των “αριστερών” που σας πέταξαν έξω από την Αίθουσα, είναι η αποδοχή που είχαν από τον Κόσμο αυτές οι Πρακτικές ενάντια στο Πρόσωπο σας.

Δεν είστε πια ο αντιστασιακός που ταξίδευε στο Παρίσι την εποχή της Χούντας στην Ελλάδα, είστε πλέον η ίδια η κυβέρνηση, ως αντιπρόεδρος.

Δημοκρατικής μεν, αυτή την φορά, αλλά πάσχουσα από έναν ακραίο βοναπαρτισμό. Από τα λεφτά υπάρχουν, φτάσαμε στην εξαθλίωση των μισθωτών, δώσαμε την εν λευκώ δυνατότητα σε έναν Υπουργό να υπογράφει ο,τι γουστάρει και καταλήξαμε στην εξομολόγηση ότι αυτό ήταν και προσχεδιασμένο (Στρος Καν), !

Μιας κυβέρνησης που ελέγχει όλα τα μέσα, είτε τα κρατικά, όπου ζούμε εποχές Γεωργαλά ή Μαρούδα, είτε τα ιδιωτικά των εργολάβων και των εφοπλιστών! Δηλαδή είστε η προσωποποίηση ολόκληρου του αποστήματος που μας οδήγησε στην χρεωκοπία, είστε ο εκπρόσωπος τους.

Αυτό μόνο λόγω της θέσης σας!

Αν προσθέσουμε και την προσωπική σας αμετροέπεια (αντίθετα πχ από τον κλάψα Λοβέρδο) έχετε γίνει ο πιο αντιπαθής πολιτικός στην Ελλάδα!

Άρα αντί να κατηγορείτε τον ΣΥΡΙΖΑ που κέρδισε την μάχη, όπως κι αν την κέρδισε, θα έπρεπε να κάνετε πρώτα μια αυτοκριτική, για το πώς ο κόσμος επικρότησε τις “φασιστικές πρακτικές” του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να υπερασπιστεί τον “δημοκρατικά εκλεγμένο” Αντιπρόεδρο της Κυβέρνηση του.

Τι άλλαξε;

Περὶ τοῦ/τῆς: netakias.com

Η ελευθερία, "αυτό το τρομερό όνομα, γραμμένο πάνω στο άρμα της θύελλας", είναι η κοινή αρχή σε όλες τις επαναστάσεις. Χωρίς αυτήν, οι επαναστάτες δεν μπορούν να φανταστούν την δικαιοσύνη. - Albert Camu *L'Homme révolté*
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Blogs, Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , , , , , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.