GEORGE PAPANDREOU’S EPIC MOMENTS – VOLUME 2


Η επική σελίδα του ήρωα GAP στο εξωτερικό δεν περιορίστηκε στην ανεκδιήγητη συνέντευξη τύπου που έδωσε (τυπικά) μαζί με την Μέρκελ (αλλά κατ’ ουσίαν ο καθένας μόνος του για τους δικούς του λόγους έκαστος…).

Για την ακρίβεια, το έπος GAP που έχει ξεκινήσει να γράφεται, ήδη, από πέρυσι (ή πρόπερσι – βάσει νέων δεδομένων Στρος Καν και όχι μόνο…), το τεράστιο αυτό ηρωικό έπος, είχε ήδη συμπληρωθεί από μια νέα λαμπρή σελίδα κατά το ίδιο ταξίδι του στο Βερολίνο πριν ακόμα συναντήσει την Angela! Η λαμπρή σελίδα γράφτηκε κατά την ομιλία του GAP στο Πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου…

Εκεί κάποιοι ανεκδιήγητοι φοιτητές άνοιξαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική GAP!!!

Όπως θα δείτε καθαρά στο απόσπασμα που φιλοξενήθηκε σε Ελληνικά ΜΜΕ:

Εκείνος, ψύχραιμος, μειλίχιος και διαλλακτικός τους ζήτησε να τον ακούσουν και αμέσως τους προσκάλεσε στο πόντιουμ να μιλήσουν θέτοντας τις απόψεις τους!!!

Αυτοί, άξεστοι και δειλοί αρκέστηκαν στην οχλαγωγία και τις ύβρεις αποδεικνύοντας την βαθύτατη έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης!!!

Αυτό θα δείτε στοαπόσπασμα που φιλοξενήθηκε σε Ελληνικά ΜΜΕ!!!

Εν συνεχεία θα δείτε το ίδιο συμβάν από μια άλλη ανεξάρτητη κάμερα – ανεβάστε τον ήχο για να ακούτε τη φωνή του GAP από το βάθος – και θα διαπιστώσετε τα ακόλουθα:

Οι άξεστοι οχλαγωγούντες φοιτητές είναι μερικές μάλλον εύθραυστες φοιτήτριες που ανοίγουν πανό με σχετική ησυχία και τότε…

Τότε πλακώνουν κάτι νταγλαράδες με νταϊλίκι εκατό καντάρια (μπράβοι κανονικοί) που τους τραβάνε με τη βία το πανό από τα χέρια τις τραβούν σηκωτές πίσω… Τότε γίνεται πράγματι μια οχλαγωγία… Οι μπράβοι έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στο πόντιουμ και απωθούν τις λιγοστές πιο μαχητικές φοιτήτριες που επιμένουν στο άνοιγμα του πανό. Την ίδια μάλιστα στιγμή που ουδείς μη “διαπιστευμένος” (δηλ. άνθρωπος του GAP) μπορεί να προσεγγίσει το πόντιουμ καθώς θα έπρεπε να σπάσει το τείχος των μπράβων ακούγεται από το βάθος χαρακτηριστικά η μειλίχια φωνή του GAP (που ξέρει τι πρέπει να κάνει για τις “δικές του” κάμερες) να καλεί να έρθουν στο πόντιουμ οι φοιτητές για να εκφράσουν τις απόψεις τους!!!

Αφαιρώντας το “φίλτρο υποκρισίας” από τον ήχο, ο διάλογος μπορεί να μεταφερθεί “ελεύθερα” και είναι ο εξής:

GAP: Καλέ ελάτε να μιλήσετε;!!!

ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Δε μπορούμε… μας δέρνουν…

GAP: Ε, καλά! Εντάξει τότε…

Δείτε τα δύο vide-άκια:

Κλείνοντας προτείνω να σκεφτούμε την τεράστια ζημία γοήτρου (!!!) που προκαλεί στην Ελλάδα το Πανεπιστημιακό Άσυλο (που καθόλου αθώα σπεύδουν συλλήβδην οι πολιτικοί μας να καταργήσουν…). Ας σκεφτούμε ότι στην Ελλάδα θα ήταν απλά ανέφικτο να “τη βγάλουν καθαρή” ο GAP και οι μπράβοι του, σε μια ανάλογη προς το Γερμανικό Πανεπιστήμιο περίπτωση!!! 

Πρέπει να το καταλάβετε… “χειροπόδαρα με αλυσίδες” θα μας σύρουν στην… σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη προσέγγιση της “ελευθερίας της σκέψης”…

anoikta-pedia.blogspot.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.