Αποκάλυψη – βόμβα! 132 νεκρούς και 120 διασωληνωμένους ασθενείς έχουμε από τη νέα γρίπη! Ένοχη σιωπή των ΜΜ”Ε”.


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/b07092a95d477d3b8a5af1723fd43a15.jpg?w=308&h=230Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος, σε επίκαιρη ερώτησή του για την επιδημία Η1Ν1 στη χώρα, αποκάλυψε τα παρακάτω:

Σήμερα έχουμε 132 νεκρούς και 120 διασωληνωμένους ασθενείς, εκ των οποίων οι μισοί είναι εκτός ΜΕΘ! Η θνησιμότητα των ασθενών που είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 42% στην Ελλάδα, έναντι 24% στην Ε.Ε. Οι αιτίες είναι η έλλειψη κλινών ΜΕΘ, η έλλειψη εμβολιασμού και η έλλειψη μηχανημάτων εξωσωματικής οξυγόνωσης.

Ο Υφυπουργός κος Αηδόνης, απάντησε ότι έχουν ήδη διανεμηθεί 19.500 εμβόλια, έχουν παραληφθεί άλλα 150.000 το Φεβρουάριο και είναι αποθηκευμένα 1 εκ. αντιϊκών φαρμάκων. Παραδέχτηκε ότι ο εμβολιασμός είναι μόνο στο 5% του πληθυσμού και ότι έχουν διοριστεί 3.200 νοσηλευτές.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, ανταπάντησε: «κανέναν από τα 75 κρεβάτια ΜΕΘ που παρέλαβε εξοπλισμένα η νέα κυβέρνηση, δεν άνοιξε και ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει το παραμικρό ουσιαστικά για να προλάβει την επιδημία. Δεν υπάρχουν οδηγίες στα σχολεία, δεν έχουν εμβολιαστεί στρατιώτες, δεν έχουν εμβολιαστεί εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Και τα 150.000 εμβόλια, τα προμηθευτήκατε μετά την έκρηξη της γρίπης και τα έχετε αποθηκευμένα».

Τέλος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος έκανε μια αποκάλυψη: «Από σήμερα, ισχύει ο νέος νόμος που μειώνει το ποσοστό χονδρεμπορικού κέρδους πώλησης φαρμάκων από 8% σε 5,4%. Η κυβέρνηση ωστόσο «ξέχασε» να εκδώσει αγορανομικό δελτίο τιμών με αποτέλεσμα η διαφορά του 2,6% αντί να πηγαίνει στον καταναλωτή ή στο ασφαλιστικό ταμείο, να πηγαίνει στη φαρμακοβιομηχανία!».

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αποκάλυψη – βόμβα! 132 νεκρούς και 120 διασωληνωμένους ασθενείς έχουμε από τη νέα γρίπη! Ένοχη σιωπή των ΜΜ”Ε”.

  1. Ὁ/ἡ S.T. γράφει:

    Με το συμπάθειο: Μπούρδες!

    Σύγχρονη Επιδοτούμενη Απάτη με πρόκληση καταλυτικού Φόβου: Οι αληθινοί τρομοκράτες! * Γρίπη, εμβολιασμοί και AIDS (Stefan Lanka)

    http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/02/aids-stefan-lanka.html

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.