Πάρτε θέση. Άμεση χρεοκοπία, αναδιάρθρωση χρέους ή μνημόνια;


Όπως έχει πλέον γίνει αντιληπτό από όλους, το μνημόνιο απέτυχε. Η χώρα μας δεν τα καταφέρνει τελικά να ανάκαμψη μέσα στα αρχικά χρονοδιαγράμματα και τα μηνύματα λένε ότι πάμε για πολυετή εξαθλίωση και ξένη επικυριαρχία. Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν έγιναν από την αρχή. Όμως τώρα, όλοι αναρωτιόμαστε τι άλλο μπορεί πλέον να γίνει; Αν για παράδειγμα το πολιτικό κατεστημένο της χώρας αποφάσιζε να κάνει ένα δημοψήφισμα, τι θα απαντούσαμε;;

Στα αριστερά του blogΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διεξάγεται ήδη από χθες μια ψηφοφορία, στην οποία όποιος θέλει μπορεί να επιλέξει μεταξύ των λύσεων α) της συνέχισης της πολιτικής των μνημονίων, β) της άμεσης χρεοκοπίας και γ) της αναδιάρθρωσης χρέους. Ακόμα ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει «δεν γνωρίζω», εάν και εφόσον δεν έχει κατανοήσει τι σημαίνει η κάθε επιλογή, καθώς και τις οδυνηρές επιπτώσεις της κάθε επιλογής. 

Μέχρι στιγμής, η επιλογή της λύσης της άμεσης χρεοκοπίας σημειώνει ποσοστό 53,33%, η επιλογή της αναδιάρθρωσης του χρέους ποσοστό 35,24%, η επιλογή της συνέχισης της πολιτικής των μνημονίων ποσοστό 5,71% και η επιλογή «δεν γνωρίζω», ποσοστό 5,71%.

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής, αποδεικνύεται περίτρανα ότι, ο λαός είναι πολύ πιο μπροστά και πιο τολμηρός από το ψοφοδεές πολιτικό κατεστημένο της χώρας, το οποίο αγωνιά και αγωνίζεται να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ρίχνοντας το λαό στην εξαθλίωση.

Έχει σημασία να δηλώσουμε όλοι τη λύση που επιθυμούμε και να στείλουμε, με τον τρόπο αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα προς την πολιτικοοικονομική ελίτ της χώρας για τις λαϊκές διαθέσεις.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.