Πάει και το επίδομα ανεργίας…


thumb

Της Μιχαλούς

Έχουν εκτροχιαστεί τελείως…Στο στόχαστρο των τροικανών τώρα μπαίνει και το ταμείο ανεργίας! Η βόμβα μεγατόνων  έσκασε όταν, ο Όλι Ρεν ρωτήθηκε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή να διευκρινίσει τι σημαίνει η δέσμευση στο πλαίσιο του Μνημονίου για εξοικονόμηση 500 εκ ευρώ από επιδόματα ανεργίας.

Απάντησε λοιπόν πως θα εξοικονομηθούν τα χρήματα αυτά καθώς θα γίνει έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων και των εισοδημάτων βάσει των οποίων χορηγούνται τα επιδόματα ανεργίας.

Ο κ. Ρεν προσδιόρισε επίσης ότι αυτό θα γίνει το 2012, λέγοντας ότι «το ποσό των περίπου 500 εκατομμυρίων ευρώ θα προκύψει από τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων και των εισοδημάτων βάσει των οποίων χορηγούνται επιδόματα ανεργίας και άλλα κοινωνικού χαρακτήρα επιδόματα που σχετίζονται με την ανεργία»

Η σκέψη των Ευρωπαίων απλή. Σου λέει, τώρα που η ανεργία όσο πάει και μεγαλώνει, στην Ελλάδα τα λουκέτα στις επιχειρήσεις καθημερινά γίνονται και περισσότερα, οι χαραμοφάηδες που θα μένουν στο δρόμο θα μας ζητάνε πάλι τα ωραία μας «λεφτά» … Καλό είναι να τους κόψουμε ώστε να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους ταΐζουμε.

Έτσι λοιπόν με πιο λιανά λόγια, από το επόμενο έτος, θα περνάνε από το «κόσκινό» τα εισοδηματικά και περιουσιακά στοιχεία ΟΛΩΝ των ανέργων και τότε αν κάποιος άνεργος διαθέτει κάποιο περιουσιακό στοιχείο, επίδομα γιοκ.

Υ.Γ. Όλα τα καλά μαντάτα τα μαθαίνουμε  διά στόματος κάποιου ευρωπαίου αξιωματούχου-και όχι εκπροσώπου της κυβέρνησης!!!

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.