Απέτυχε η κυβέρνηση Παπανδρέου ή μήπως είναι αντίθετα συνεπής στους πραγματικούς της στόχους;


Απέτυχε η κυβέρνηση Παπανδρέου; Απεναντίας, η όποια προσπάθεια καταβλήθηκε από την κυβέρνηση ΓΑΠ έχει πετύχει σχεδόν απόλυτα μέχρι τώρα.

Δε μας έφεραν το Μνημόνιο για να σωθούμε.

Κανείς λογικός άνθρωπος δε δανείζεται υπέρογκα για να σωθεί από τη χρεοκοπία και δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελείται από τρελούς ή ηλίθιους, το αντίθετο μάλιστα. Ο σκοπός τους ήταν και παραμένει η οικονομική εξάντληση της ελληνικής κοινωνίας (συγγνώμη που δε χρησιμοποιώ την ταξική ‘ανάλυση’, δε μου αρέσουν τα κατεψυγμένα προϊόντα) ώστε να ξεπουληθεί στη συνέχεια ο δημόσιος πλούτος της Ελλάδας και να προωθηθούν ‘λύσεις’ στα εθνικά θέματα προς το συμφέρον των αδελφών γειτόνων μας, που έχουν βέβαια τις πλάτες της πραγματικής πατρίδας του ΓΑΠ.

Τα εθνικά θέματα είναι ο πραγματικός τους στόχος.

Την οικονομία μπορείς να την ξαναφτιάξεις μετά από χρόνια, ακόμη και μετά από μια καταστροφή (υπό ορισμένες προϋποθέσεις) ενώ η εδαφική συρρίκνωση δεν αναστρέφεται για πολύ περισσότερο χρόνο, ίσως και ποτέ (και έχει φυσικά τεράστιες οικονομικές συνέπειες), όπως μας διδάσκει η εμπειρία, δηλαδή η ιστορία (την οποία προσπαθούν να διαστρεβλώσουν πλήρως ώστε να απολέσουμε κάθε επαφή με την πραγματικότητα κι επομένως κάθε δυνατότητα αποτελεσματικής παρέμβασης σε αυτήν).

Δυστυχώς η ΝΔ δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτισμικά ζητήματα και τις πολιτικές-οικονομικές προεκτάσεις τους, είτε γιατί δεν την ενοχλούν, είτε γιατί δεν τα καταλαβαίνει, είτε γιατί φοβάται να πατήσει πόδι εκεί όπου γίνεται ο πραγματικός πόλεμος (βλ. δημιουργία μιας παγκόσμιας ιδεολογίας που αποτελεί το υπόβαθρο της νέας τάξης).

Μην ξεχνάμε, μπορεί να φορέσεις αλυσίδες σε κάποιον κι αυτός ακόμη να αντιστέκεται. Αν όμως τον κάνεις να υιοθετήσει μια κοσμοθεωρία που νομιμοποιεί τη θέση του ως αλυσοδεμένου τότε έχει παραδοθεί.

Αυτό προσπαθούν να κάνουν στους Έλληνες.

Από σχολιαστή στο antinews

το είδαμε στο alkimosarchive

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Απέτυχε η κυβέρνηση Παπανδρέου ή μήπως είναι αντίθετα συνεπής στους πραγματικούς της στόχους;

 1. Ὁ/ἡ antinemecis γράφει:

  Συμφωνώ απόλυτα ότι ο ΓΑΠ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις εντολές που του έχουν δοθεί! Απορώ κι εγώ με τις δήθεν αναλύσεις περί αποτυχίας(!) κλπ.
  Επίσης με τη θολούρα που προσπαθούν να δημιουργήσουν για την ανεπάρκεια και την ανικανότητα επίτευξης των στόχων… Σα να πρόκειται για κάποιους που κάνουν ό,τι μπορούν για να σωθεί η χώρα!!!
  Το είχα επισημάνει από την αρχή και έκανα προσπάθειες να αφυπνίσω τον κόσμο (μέσω του μπλογκ και γνωστών) αλλά τότε ελάχιστοι είχαμε καταλάβει το παιχνίδι και οι περισσότεροι είχαν γαντζωθεί στη λογική “αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο δε θα είχαμε συντάξεις…” Το πρόβλημα είναι ότι ακόμη και σήμερα, μετά από τόση λεηλασία και απάτη μερικοί ακόμη πιστεύουν ότι ο ΓΑΠ και η παρέα του (διακομματική παρέα) κάνουν προσπάθεια να σωθεί η Ελλάδα!
  Το πρόγραμμα ακολουθείται κατά γράμμα και είναι όπως περιγράφεται! Και ο ρόλος των κομμάτων ο ενδεδειγμένος… Να κρατάνε το πόπολο σε βαθύ ύπνο και να διασπούν την κοινωνική συνοχή χωρίζοντας την κοινωνία…
  Κι όμως όσο κερδίζουν χρόνο τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα…
  Δυστυχώς οι νεοέλληνες αποδεικνύονται πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και πολύ ραγιάδες…

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.