Επέστρεψε από τη Λιβύη το “M/V Αλέξανδρος” – επιτυχής η αποστολή του


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του M/V Αλέξανδρος, της ελληνικής εταιρείας Golden Sea Ways, στην αιματοκυλισμένη Λιβύη. Το πλοίο, μετά από πενταήμερη αποστολή, παρέδωσε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στον πολύπαθο λαό της σπαρασσόμενης από τον εμφύλιο χώρας.Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του M/V Αλέξανδρος, της ελληνικής εταιρείας Golden Sea Ways, στην αιματοκυλισμένη Λιβύη. Το πλοίο, μετά από πενταήμερη αποστολή, παρέδωσε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στον πολύπαθο λαό της σπαρασσόμενης από τον εμφύλιο χώρας. Σύμφωνα με τον καπετάνιο του πλοίου, η κατάσταση στην περιοχή είναι πια εκτός ελέγχου. Πολλές περιοχές πέρασαν στα χέρια των αντικαθεστωτικών, όπως το λιμάνι της Βεγγάζης, ωστόσο οι μάχες μαίνονται και καθημερινά υπάρχουν νεκροί. “Μακάρι να βρει την ειρήνη η Λιβύη, γιατί πρόκειται πραγματικά για μια χώρα με αξιολάτρευτους κατοίκους, που θέλουν την ηρεμία και αυτή την στιγμή πραγματικά υποφέρουν ” μας δήλωσε ο καπετάν-Μπάμπης, του M/V Αλέξανδρος. Η υποδοχή των κατοίκων της Βεγγάζης, ήταν κάτι παραπάνω από εγκάρδια, αφού αντιμετώπισαν την αποστολή με ευγνωμοσύνη και δήλωσαν την απεριόριστη εκτίμηση που έτρεφαν πάντα για τους Έλληνες.

“Μας πλησίαζαν με βλέμμα γεμάτο αβεβαιότητα για το μέλλον και μας παρακαλούσαν να τους πάρουμε μαζί μας στην Ελλάδα”. Ο καπετάν Μπάμπης του Μ/V Αλέξανδρος Ωστόσο, η κατάσταση στην περιοχή είναι δραματική και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον καπετάνιο, καθημερινά δεκάδες άνθρωποι χάνουν την ζωή τους, θύματα του παράλογου εμφυλίου. Το M/V Αλέξανδρος, αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα ξανά για την περιοχή, στα πλαίσια της ανθρωπιστικής βοήθειας που αποστέλλει η κυβέρνηση του Κατάρ στην Λιβύη. Σύμφωνα με τον καπετάνιο του πλοίου, η κατάσταση στην περιοχή είναι πια εκτός ελέγχου. Πολλές περιοχές πέρασαν στα χέρια των αντικαθεστωτικών, όπως το λιμάνι της Βεγγάζης, ωστόσο οι μάχες μαίνονται και καθημερινά υπάρχουν νεκροί. “Μακάρι να βρει την ειρήνη η Λιβύη, γιατί πρόκειται πραγματικά για μια χώρα με αξιολάτρευτους κατοίκους, που θέλουν την ηρεμία και αυτή την στιγμή πραγματικά υποφέρουν ” μας δήλωσε ο καπετάν-Μπάμπης, του M/V Αλέξανδρος. Η υποδοχή των κατοίκων της Βεγγάζης, ήταν κάτι παραπάνω από εγκάρδια, αφού αντιμετώπισαν την αποστολή με ευγνωμοσύνη και δήλωσαν την απεριόριστη εκτίμηση που έτρεφαν πάντα για τους Έλληνες.”Μας πλησίαζαν με βλέμμα γεμάτο αβεβαιότητα για το μέλλον και μας παρακαλούσαν να τους πάρουμε μαζί μας στην Ελλάδα”. Ο καπετάν Μπάμπης του Μ/V Αλέξανδρος Ωστόσο, η κατάσταση στην περιοχή είναι δραματική και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον καπετάνιο, καθημερινά δεκάδες άνθρωποι χάνουν την ζωή τους, θύματα του παράλογου εμφυλίου. Το M/V Αλέξανδρος, αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα ξανά για την περιοχή, στα πλαίσια της ανθρωπιστικής βοήθειας που αποστέλλει η κυβέρνηση του Κατάρ στην Λιβύη.

εστάλη από witnessfree

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.