Ας δείξουν επιτέλους μια φορά ότι λειτουργούν σοβαρά


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Μέσα στο ζοφερό κλίμα που ζούμε το τελευταίο καιρό άρχισε πλέον να φαίνεται έντονα και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης το οποίο
“κάποιοι” με επιδέξιους χειρισμούς το οδηγούν προς επικίνδυνες και απρόβλεπτες καταστάσεις.
Φυσικά για αυτό το θέμα οι ευθύνες των κυβερνώντων την τελευταία 20ετία είναι βαρύτατες αφού άφησαν να γίνουν τα σύνορα μας ένα ξέφραγο αμπέλι με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μη ξέρει κανείς, ποιοι και πόσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται ανάμεσα μας.
Τις μέρες που διανύουμε το θέμα των απεργών της Υπατίας εξελίσσετε σε πρόβλημα που η οποιαδήποτε λύση του δείχνει ότι θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα!!!
1ο Αν η κυβέρνηση υποχωρήσει “εκβιαζόμενη” στα αιτήματα των απεργών θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου αφού είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν πολλές τέτοιες ομάδες να τους μιμηθούν απαιτώντας άδεια παραμονής.
2ο Αν ο μη γένοιτο χαθεί ανθρώπινη ζωή απεργού φοβάμαι ότι θα αντιδράσουν πολύ άσχημα οι επενδύοντας πολιτικά σε αυτή την κατάσταση αλλά και κάποιοι ομοεθνείς ή ομόθρησκοι τους.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την κυβέρνηση στην οποία ο ένας υπουργός καρφώνει τον άλλο δημόσια (Βενιζέλος-Ραγκούσης) δίνοντας την εικόνα παιδικής χαράς όπου ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του.
Φυσικά δεν θέλω να φανταστώ ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι μια άλλη μορφή τρομοκρατίας προσχεδιασμένο από νοσηρούς εγκεφάλους όπου χρησιμοποιούνται κάποιοι εξαθλιωμένοι και “φανατισμένοι” άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν όχι με εκρηκτικά στην μέση αλλά με απεργίες πείνας προκαλώντας τον οίκτο αλλά και την σύγχυση του παραδοσιακά φιλόξενου Ελληνικού λαού.
Θεωρώ λοιπόν ότι όλο αυτό το ζήτημα είναι μια βόμβα που πρέπει να απενεργοποιηθεί σύντομα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους δηλ. να δουν στη κυβέρνηση το ζήτημα σοβαρά και δημοσιεύοντας τα πραγματικά στοιχεία (για τον καθένα ξεχωριστά) που νομιμοποιούν ή μη το αίτημα του για άδεια παραμονής να το δεχτεί ή να το απορρίψει.
Ας δείξουν επιτέλους ότι λειτουργούν σοβαρά αλλιώς θα μας φουντώσουν πάλι την υποψία ότι για άλλη μία φορά δημιουργούν συνθήκες και καταστάσεις για τον αποπροσανατολισμό μας!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.