Η φωτοβολίδα του βέτο


Μετά το πιστόλι στο τραπέζι που περισσότερο εξόργισε τους ευρωπαίους, παρά τους φόβισε, ο κ. Παπανδρέου, φέρεται να είπε στο προχθεσινό άτυπο υπουργικό συμβούλιο ότι θα ασκήσει βέτο στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής στις 25-3-2011, αν δεν δεχτεί η ΕΕ (διάβαζε Γερμανία) μια λύση πακέτο, η οποία θα περιλαμβάνει κάποιους στόχους τους οποίους θέτει ο κ. Παπανδρέου. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι αυτό το έκανε για να τρομάξουν οι ευρωπαίοι, περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση το έκανε, στοχεύοντας κυρίως την εκλογική του πελατεία.

Άσχετα όμως με το γεγονός ότι οι στόχοι που βάζει ο κ. Παπανδρέου, πολύ λίγο θα ωφελήσουν τον ελληνικό λαό, ενδεχομένως και να τον ζημιώσουν (ευρωομόλογο ή νέος δανεισμός για επαναναγορά ομολόγων, δηλαδή νέος δανεισμός για εξόφληση των τοκογλύφων  κ.λ.π.), το θέμα αυτό του βέτο και άλλα παρόμοια τεχνάσματα εντυπωσιασμού και ενθουσιασμού, μάλλον προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι.

Αυτό το κάτι θα το διαπιστώσουμε γρήγορα.

Εδώ είμαστε να το θυμηθούμε.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.