O σεισμός στην Ιαπωνία και το Haarp


Haarp

Στις 11/3 παραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία σεισμός 8.9  της κλιμακας ριχτερ προκαλώντας και τσουνάμι 10 μέτρων.
(Προσέξτε την ημερομηνια,την ιδια ακριβώς ημερομηνία έγινε και το τρομοκρατικό χτυπημα στην Μαδριτη.)
Εκτοτε έχουν βγει απλετες θεωρίες για το τι μπορεί να προκαλέσει ένα τόσο  μεγάλο σεισμό,εκτος από τα φυσικά αιτια βεβαια.

Μια από αυτές είναι ότι προκλήθηκε από την ηλιακή δραστηριότητα συνδυαζόμενη  από την λεγόμενη υπερσέληνο,οπου το φεγγάρι θα πλησιάσει την γη σε απόσταση 350.000 χλμ ,την πιο κόντινη από το 1992.
Ωστόσο όμως η Ιαπωνια δεν ευθυγραμίζεται συμφωνα με τους ειδικούς με την υπερσέληνο της 19ης Μαρτίου,ούτε και η υπερσέληνος μπορεί να επηρεάσει την γη 8 μέρες πριν ξεκινήσει.
Πως όμως ο ήλιος και η σεληνη μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ;
Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης επηρεάζεται απο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ηλίου και της σελήνης καθως και απο την θέση της σελήνης.Η κατάσταση αυτη εξουδετερώνει το μαγνητικό πεδίο της γης και την βαρύτητα της γης,με αποτέλεσμα των δημιουργία των σεισμων,οι οποίοι ουσιαστικά οφείλονται στην μείωση της βαρύτητας σε συγκεκριμένες περιοχές.
Επίσης,οι παλίρροιες στο γήινο φλοιό αντιγράφουν την κίνηση των παλιρροιών της θάλασσας, λόγω της έλξης του ηλίου και της σελήνης  προκαλώντας δονήσεις πολύ κάτω από το επίπεδο όπου συμβαίνουν οι σεισμοί.
Ας επιστρέψουμε και πάλι στο ηλεκτρομαγνητικό πεδιο, το οποίο επηρεάζει και επηρεάζεται από την ιονόσφαιρα λογω των ιοντων δηλαδή των ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων  που την απαρτιζουν.

Και εδώ εισέρχεται  το Haarp.

https://filologos10.files.wordpress.com/2011/03/japanearthquakehaarp.jpg?w=300
Μια από τις άπειρες δυαντότητες του Haarp είναι και η πρόκληση σεισμών σε οποιαδήποτε περιοχή με θέρμανση του επιλεγμένου σημείου μεσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Το Haarp εκπέμπει μικροκύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης  που αντανακλά τα μικροκύματα και τα στέλνει πίσω στην επιφάνεια της γης με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας,από 1 ως 100Ηz.
Kαι επειδή πολλοί μπορεί να πουν θεωρίες συνομωσίας,δείτε και τι λέει η Βικιπαίδεια.
Ο συντονισμός ενός ρήγματος από εξωτερικό διεγέρτη μπορεί να συμβεί και με άλλες μεθόδους ή φυσικές διαδικασίες. Οι πλήρους φάσματος συχνότητες της θραύσης από ένα πολύ κοντινό σεισμό μπορούν να συντονίσουν στιγμιαία το ρήγμα. Στο ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε θεωρητικά να καταλήξουμε με σταδιακή μεταφορά ενέργειας στο ρήγμα αν η διέγερση γίνεται σύμφωνα με την ιδιοσυχνότητα ταλάντωσής του, όπως να ανυψώνουμε και να αφήνουμε να πέφτει ρυθμικά στο έδαφος κοντά στο ρήγμα ένα μεγάλο βάρος. Λόγω της έντονης αλληλεπίδρασης του φλοιού με την ιονόσφαιρα στο εύρος των χαμηλών συχνοτήτων (βλ. πρόγνωση σεισμών) και τις δοκιμές που γίνονται με το HAARP στις ίδιες χαμηλές συχνότητες θεωρείται πιθανή αν και δεν έχει γίνει δημόσια παραδεκτή η δυνατότητα επιλεκτικής πρόκλησης σεισμών και με τον τρόπο αυτό.

Για να δούμε και καποια στοιχεία από την ιστοσελιδα του Haarp για να κρίνετε και μονοι σας.

Απο την ιστοσελίδα του Haarp ,το μαγνητόμετρο στις 07 Μαρτίου.

HAARP is now off

Το μαγνητόμετρο στις 09 Μαρτίου,οπου έγινε ο πρώτος σεισμός μεγέθους 7,2 της κλίμακας ρίχτερ και εστιακού βάθους γύρω στα 9 χμ.(Εδω να υποσημειώσουμε οτι οι σεισμοί της Αίτης, της Ιταλίας στην Λ‘ Ακουϊλα,της Κίνας το 2010 και του Ιραν ,την ιδια χρονολογία,oπως και η σεισμική δραστηριότητα στην Υεμένη,στον κόλπο του Αντεν,που οπως αναφέρουν οφείλεται σε αστρική πύλη όλοι έγιναν σε εστιακό βάθος περίπου 10 χιλιομέτρων,το οποίο συνδέουν πολλοί με την χρήση του υπερόπλου Haarp.)

Εικόνα

Kαι απο τις 9 – 11 Μαρτιου

Όμως η Ιαπωνία είχε ηδη απειληθεί  απο τις Η.Π.Α.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Ο Ben Fulford αναφέρει πως η επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε από τις υπόγειες βάσεις του Νέου Μεξικού και της Νεβάδας, σύμφωνα με πηγές του από το Πεντάγωνο και την CIA.

Θα αναρωτηθείτε τώρα ποιος ο λόγος για να χρησιμοποιήσουν το Haarp ,κατι θα θελουν να πετυχουν.

Υπάρχουν πολλοι λόγοι.Ενας βασικός είναι ότι δημιουργείς μια τεχνητή καταστροφή  για να στρέψεις την προσοχή των Μ.Μ.Ε. και επομένως και της ανθρωπότητας ,δεδομενου ότι αποτελούν την μοναδική πηγη πληροφόρησης,στο συγκεκριμένο γεγονός,ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο και πολλά σημαντικά γεγονότα να περάσουν απαρατήρητα.
Μπορεί να ακούγεται ακραίο,αλλά έχει συμβεί πολλές φορές στην Ελλάδα και δεν έχουμε την αποκλειστικότητα.

Άλλος λόγος είναι να δημιουργήσουν χάος,τόσο στην Ιαπωνία,όσο και παγκοσμίως σε συνάρτηση με την ηδη χαοτική κατάσταση που επικρατεί σστην Β.Αφρική,ώστε μέσα από το χάος να επιφέρουν την τάξη (Order ab chaos).

Ο πιο σημαντικός λόγος  ισως είναι η αρνηση της Ιαπωνίας λιγες μέρες πριν τον μεγάλο σεισμό στην υπογραφή πρωτοκόλου συνεργασίας με την Αμερική και ειδικά η αρνησή της να συνδράμει το ΝΑΤΟ για στρατιωτική επίθεση στην Λιβυή, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Τιμ Γκάϊτνερ.
Φήμες θέλουν τον Γκάϊτνερ να θέτει ως βασική προϋπόθεση ,η Ιαπωνία να αποδεχτεί την υποδούλωσή της στο ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους της Γουώλ Στρητ ζητώντας παράλληλα από το Τόκιο να σταματήσει εδώ και τώρα την πολιτική υποστήριξη που παρέχει στην Κίνα, τη Ρωσία ,το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα στο θέμα των πυρηνικών.

Μήπως το έκαναν λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ωστε να ευνοηθούν οι τραπεζίτες .

Ήδη οι τιμές του πετρελαίου μετα τον σεισμό επεσαν κατω από τα 100$,πράγμα που ευνόησε πολλούς επενδυτές.
Όπως και το Yen ανατιμήθηκε.
Ας υπενθυμίσουμε μια δήλωση που έγινε μετά την τρομοκρατική επίθεση του 2001 στους δίδυμους πύργους,ότι δηλαδη η καταστροφή αυτή ,όπως και γενικά όλοι οι πολέμοι και οι φυσικές κατάστροφες, μπορεί να δώσουν,  μια νέα πνοή στην ανάπτυξη της οικονομίας.Ειναι η λεγόμενη θεωρία του σπασμένου παράθυρου,δείτε το βιντεάκι για να καταλάβετε περισσότερα.

Όπως αντιληφθήκατε στην πραγματικότητα κρύβονται πολλά περισσότερα από την εικόνα που μας προωθούν.

εστάλη από filoumenos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

11 ἀπαντήσεις στὸ O σεισμός στην Ιαπωνία και το Haarp

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: O σεισμός στην Ιαπωνία και το Haarp

 2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀνώνυμος

 3. Ὁ/ἡ φράπις γράφει:

  Αυτό το άρθρο σταμάτησα να το διαβάζω αμέσως μόλις είδα την δεύτερη φράση του:

  “Προσέξτε την ημερομηνια,την ιδια ακριβώς ημερομηνία έγινε και το τρομοκρατικό χτυπημα στην Μαδριτη”

  Αν ξεκινάς με τέτοια επιχειρήματα μην περιμένεις να πείσεις κανέναν.

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ Κωστας γράφει:

   Ελα ρε φιλε….!!!!

   Αμα δεν σζνεχησεις να διαβαζεις πως θα καταλαβεις αν πεζει ρολο αυτο που γραφει με το υποληπο της ιστοριας?
   Αλλα ασε θα σου κανω εγω copy/paste για να καταλαβεις>>>

   Ενας βασικός είναι ότι δημιουργείς μια τεχνητή καταστροφή για να στρέψεις την προσοχή των Μ.Μ.Ε. και επομένως και της ανθρωπότητας ,δεδομενου ότι αποτελούν την μοναδική πηγη πληροφόρησης,στο συγκεκριμένο γεγονός,ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο και πολλά σημαντικά γεγονότα να περάσουν απαρατήρητα.

   …βλεπεις?????

   Μοῦ ἀρέσει

 4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Greek-politics.gr » Blog Archive » Επισκόπιση άρθρων 20-Μαρτίου-2011

 5. Ὁ/ἡ lascapigliata γράφει:

  Τί απίστευτες βλακείες…αντιλαμβάνεσαι, τί απίστευτα ισχυρή συσκευή μικροκυμάτων, θα έπρεπε να έχουμε για να προκαλέσει κάτι τέτοιο, και από τη άλλη, αν κάτι τέτοιο ήταν καν εφικτό, τα μικροκύματα, πρώτα από όλα θα εξατμίζαν όλο το νερό στην περιοχή, και θα σκοτώναν όλη τη ζωή. Δηλαδή είναι αδύνατο να βάζουν κάποιοι τη γη στα μικροκύματα και να μην πέρνει χαμπάρι κανένας.

  Γιατί οι “επίγονοι¨του ελληνικού πνεύματος και λοιποί λιακοπουλιοτικοί σκοτώνουν τον ορθολογισμό;

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Ὁ/ἡ Ntavos γράφει:

  Endiaferon αρθρο!!! ΣΕ ολα τα λαζοπουλακια που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα…να υπενθιμισω οτι το φαγιτο με τα μικροκιματα ψινεται απο μεσα προς τα εξω!!!!
  Χρονια ηλεκτρονικος υπενθιμιζω στα στερνοπουλια χαζοπουλια σκεπτομενα και μη ατομα να βουτανε την γλωσσα στο μυαλο τους και αν δεν ξερουν να ρωτουν!!! η ημιμαθεια σε κανει ανικανο βλακα αλλα το χειροτερο επικυνδινο σε ολα τα επιπεδα…

  Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΞΕΡΩ..
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ…
  Υ.Γ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ. ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ .ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ !!!!
  ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΞΕΡΟΛΙΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ)
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
  ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ…………….

  Μοῦ ἀρέσει

 7. Ὁ/ἡ lascapigliata γράφει:

  Είσαι χρόνια ηλεκτρονικός και σου άρεσε το άρθρο; Που το πήρες το πτυχίο; Από τη λαϊκή;
  Και εγώ είμαι μηχανικός και σου λέω ότι οι σεισμοί δεν δημιουργούνται έτσι. Οι σεισμοί παράγονται όταν ένα ρήγμα έχει μαζέψει εκατέρωθεν αρκετή ενέργεια, λόγω της κίνησης των τεκτονικών πλακών και ξαφνικά σπάει.
  Τί έχει από κάτι η γη δηλαδή που το βράσουμε που θα παράγει σεισμό; (Λες και το μάγμα δεν είναι ήδη λιωμένη πέτρα, που κινείται).
  Δες και εδώ για τη μπαρούφα που πέταξες. http://www.gallawa.com/microtech/howcook.html
  So the heat is produced directly in the food, but the food is not cooked, as is commonly believed, from the inside out. Actually, the cooking begins just beneath the outer surface and from there inward and outward, with the majority of the energy being expended in the outer layers.

  Μοῦ ἀρέσει

 8. Ὁ/ἡ Sab γράφει:

  Αν είσαι ηλεκτρονικός όπως λες και πιστεύεις σε τέτοιες δοξασίες καλυτέρα να κάψεις το πτυχίο σου και να κάνεις μήνυση σε αυτούς που σου το έδωσαν. Έλεος πια με τον κάθε άσχετο που γραφεί ότι θέλει στο Internet. Οποιοσδήποτε έχει στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής και θεωρίας κυμάτων γνωρίζει ότι αυτά είναι κουταμάρες για ξανθές κυρίες της πρωινής ζώνης που διαβάζουν αστρολογία και τρώνε Sussi.

  Μοῦ ἀρέσει

 9. Ὁ/ἡ 8alassinos γράφει:

  1) Ας κάνω εγώ ο άσχετος με τα φυσικά φαινόμενα μια συγκριτική αναφορά ενός σεισμού 8.9 ρίχτερ και της ενέργειας που απελευθερώνει (1,41 * 10^21 Joule) και την πυρηνική ενέργεια από ουράνιο U-235 (84 * 10^9 Joule). Με απλή διαίρεση, ο σεισμός εκλύει ενέργεια 16 πεντακις-εκατομμύρια φορές παραπάνω. Μάλλον τα πυρηνικά του κόσμου, και η βενζίνη και το πετρέλαιο μαζί δεν το πιάνουν αυτό το νούμερο. Οπότε δεν γίνεται να σπρώχνω με το ένα χέρι και να κουνάω και πλανήτη. Διατήρηση της Ενέργειας. (Καλή επιτυχία στην κατάρριψη αυτού)

  2) Γιατί τα λεγόμενα ηλεκτρομαγνητικά κύματα να “ανακλαστούν στην ιονόσφαιρα”; Και άντε, ας δεχτώ οτι υπάρχει λόγος γιατί είναι προχωρημένη φυσική. Τo CERN μου έμαθε οτι τα κύματα αυτής της μορφής έχουν απομειώσεις μέσω ακτινοβολίας (απορροφάται από μέταλλα και άλλα υλικά ανάλογα με την συχνότητα) και άλλων τριβών (βλ. θερμότητα). Και άντε να παράξουμε τέτοια συχνότητα που δεν θα απορροφηθεί στο ενδιάμεσο και θα φτάσει στον πυρήνα ή στο μάγμα ή όπου αλλού. Και άντε και να θεωρήσουμε οτι δεν θα τα διαπεράσει απλά αλλά θα αντανακλαστεί ή θα προκαλέσει σεισμό στην “κάτω μεριά της υδρογείου”. Πάλι, τί μέγεθος θα έχει; Διατήρηση της Ενέργειας #2

  2-β) Αν θεωρήσουμε οτι καταφέραμε το προηγούμενο (με την συχνότητα) τότε θα βρίσκαμε και τα σχετικά αντικείμενα των πειραμάτων του CERN κλπ (Higgs καλή ώρα). Γαμάτοι δεν θα ήμασταν;

  3) Εμείς, που την βρίσκουμε όλη αυτήν την ενέργεια;

  Τσάμπα ο ενθουσιασμός μου…

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.