Χ.Παπουτσής: “Ξεκινά η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο”


Image«Η παράνομη μετανάστευση είναι μια βόμβα στην ελληνική κοινωνία», παραδέχεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής και εξήγγειλε ότι πλέον έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές μελέτες και σύντομα ξεκινά η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».

Σε ερώτηση για την κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα, δήλωσε ότι η υποβάθμιση μιας ολόκληρης περιοχής αποτελεί “έγκλημα εις βάρος της Αθήνας και του πολιτισμού” και υπογράμμισε ότι οι προσπάθειες της αστυνομίας δεν αρκούν καθώς πρέπει να δράσει η Πολιτεία.

Όσον αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας επεσήμανε ότι δεν υπάρχει “εξάρθρωση της τρομοκρατίας” καθώς είναι ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται και αναπαράγεται.

Ο Χρήστος Παπουτσής εκτιμά πως η “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” ίσως να μην είναι μόνο μια ενιαία οργάνωση αλλά να αποτελείται από μικρές ομάδες, που σχετίζονται με το κοινό ποινικό έγκλημα.

Παράλληλα απευθύνει έκκληση στα “νέα παιδιά” που γίνονται τρομοκράτες, να αφήσουν τα όπλα και να εγκαταλείψουν τον ένοπλο αγώνα.

Για το πολιτικό σκηνικό, τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως η εκλογολογία υπονομεύει την εθνική προσπάθεια και χαρακτηρίζει θετικά για τη χώρα τα αποτελέσματα της Άτυπης Συνόδου Κορυφής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.