Ηρωϊκός λαός με πατριωτικό συναίσθημα και καθήκον


Ο Ιαπωνικός λαός,μέσα από αυτή την φοβερή καταστροφή που έχει υποστεί,μας διδάσκει όλους για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε όλοι μας στις δύσκολες στιγμές.Ο αλτρουϊσμός,η συναδελφικότητα,η αγάπη,η αυτοθυσία και η αγάπη για την πατρίδα και το Έθνος ολόκληρο είναι μονάχα μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν σύγχρονο ηρωϊκό λαό.
Η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία των πολιτικών ηγετών διδάσκουν έναν ολόκληρο λαό σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της χώρας.Κυρίως όμως η αυτοθυσία των ηρωϊκών εργαζομένων στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα είναι κάτι που αφήνει άφωνο ολόκληρο τον κόσμο.Μαζί μ΄αυτούς και οι πυροσβέστες από όλη τη χώρα καθώς επίσης κι ο στρατός που συμμετέχουν,γνωρίζουν ότι ίσως δεν υπάρχει αύριο για τους ίδιους,αφού τα ποσοστά ραδιενέργιας στην περιοχή έχουν ξεπεράσει οκτώ φορές τα μέγιστα επιτρεπόμενα όρια.Παρόλα αυτά θυσιάζονται για την πατρίδα τους και εκατομμύρια συμπολίτες τους.

Κάποτε οι Έλληνες δίδαξαν πώς πολεμούν οι ήρωες,τώρα οι Ιάπωνες μας διδάσκουν πώς συμπεριφέρεται ένας σύγχρονος ηρωϊκός λαός από τον Πρωθυπουργό τους ως τον τελευταίο πολίτη.

XR ART

εστάλη από anemo-milos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.