ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ!


Με έρανο της γειτονιάς παίρνουν αρκετοί άποροι της Πάτρας τα φάρμακά τους ή επισκέπτονται τον γιατρό! Και αυτό γιατί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες του “Καλλικράτη” τους έχουν αφήσει χωρίς βιβλιάριο υγείας, αλλά και χωρίς το προνοιακό επίδομα.

Το φαινόμενο, που έχει γυρίσει την ελληνική κοινωνία πενήντα χρόνια πίσω, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα της Πάτρας “Πελοπόννησος”, όπου φιλοξενούνται δηλώσεις συμπολίτη που ζει το δράμα των απόρων της περιοχής του.

“Είναι ντροπή να βγαίνουμε στη γειτονιά για να μαζέψουμε χρήματα κι έτσι να πάρουν τα φάρμακά τους κάποιοι συνάνθρωποί μας”, ανέφερε στην εφημερίδα.

Την ίδια ώρα, ο αντιδήμαρχος Υγείας της Πάτρας Δημήτρης Αβράμης, δίνει καθημερινό αγώνα με το… τέρας της ελληνικής γραφεικρατίας, αφού η αρμοδιότητα έχει περάσει στους Δήμους, χωρίς όμως να ληφθεί κάποιο άλλο μέτρο.

Αιτήματα στην Περιφέρεια για μετάταξη προσωπικού, καθημερινή επικοινωνία με τα συναρμόδια υπουργεία για να ξεκολήσουν οι διαδικασίες, συνεδρίαση της επιτροπής θεώρησης των βιλιαριών δυο φορές την εβδομάδα, συνεχής επικοινωνία με τις διοικήσεις των νοσοκομείων για να εξετάζονται δωρεάν οι άποροι, είναι μερικές από τις παρεμβάσεις του.

hellenicrevenge

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.