Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τις τράπεζες


thumbΤης Μιχαλούς

Τελικά λεφτά υπάρχουν μόνον για τους έχοντες και τους κατέχοντες όπως πάντα.  … Νέο δωράκι ετοιμάζει ο Παπακωνσταντίνου  για τις τράπεζες… Βρήκε λεφτά λέει από την ΕΚΤ και τους μοιράζει δεκάδες δισεκατομμύρια (30 δις  ευρώ),..”  την στιγμή βέβαια που οι τράπεζες έχουν κλείσει την στρόφιγγα των δανείων.

Θυμίζουμε ότι οι τράπεζες ήδη έχουν ενισχυθεί τα τελευταία 2,5 χρόνια από το Δημόσιο, με το αστρονομικό ποσόν των περίπου 100 δισ. ευρώ, είτε μέσω εγγυήσεων είτε απ’ ευθείας.

Φαίνεται ότι για τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, δεν υπάρχει κρίση και τα δις πέφτουν σαν βροχή και με συνοπτικές διαδικασίες στο όνομα της ρευστότητας… Μόνο μερικοί υπουργοί αντέδρασαν και ζήτησαν εξηγήσεις γιατί ο Μεγάλος του υπουργείου Οικονομικών  φέρνει µια τέτοια πρόταση την στιγμή που οι τράπεζες έχουν προκαλέσει ασφυξία στην αγορά και δεν κινείται τίποτε, µε αποτέλεσμα να εντείνεται η ύφεση και να αυξάνεται η ανεργία.

Το τρελό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι «στα σχέδια των τραπεζών  περιλαμβάνονται και δράσεις για την μείωση του λειτουργικού και του μισθολογικού κόστους» με τις ευλογίες της κυβέρνησης !!!

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.