Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα


Σήμερα σε ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας διαβάζουμε ότι ο Χάρης Παμπούκης στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και νυν υπουργός Επικρατείας, δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Ελλάδα πρέπει να λάβει θέση σε μια Παγκόσμια διακυβέρνηση.

Ανέφερε επ’ ακριβώς:

“Το Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου, το οποίο άλλωστε γίνεται σε μία συμβολική ημερομηνία, εορτή απελευθέρωσης, αναμένεται να απελευθερώσει τις νέες δυνάμεις της Ευρώπης απέναντι στις αγορές και να περάσουμε από την οικονομική παγκοσμιοποίηση στην πολιτική ενοποίηση. Απαιτείται να οικοδομηθεί μία παγκόσμια νέου τύπου διακυβέρνηση και η Ελλάδα θα πρέπει να είναι παρούσα σε αυτό το νέο κόσμο”. (ολόκληρο το ρεπορτάζ)

Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατ επανάληψη έχει δηλώσει ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση, προφανώς και γι’ αυτό με το που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας άρχισε να εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία, χωρίς φειδώ και αιδώ, σε διεθνείς οργανισμούς.

Είτε το πεις Παγκόσμια διακυβέρνηση, είτε Νέα Τάξη Πραγμάτων, είτε όπως θέλει κανείς, το συμπέρασμα παραμένει ίδιο. Οι λαοί δεν ρωτήθηκαν ποτέ, οι κυβερνήσεις και οι ηγέτες μεταμορφώνονται σε μαριονέτες, τα νήματα των οποίων κινούν οι αγορές που έχουν πλέον την δύναμη να χρεοκοπούν ολόκληρες χώρες για να τις ποδηγετήσουν.  Διότι η παγκόσμια διακυβέρνηση την οποία ευαγγελίζεται ο πολίτης του κόσμου ΓΑΠ και οι συν αυτώ, δεν αποτελείται από ανθρώπους, αλλά από οργανισμούς που ελέγχουν τις αγορές.

Μπράβο μας Έλληνες! Ας αναρωτηθούμε κάποια στιγμή πριν απ’όλα μήπως τελικά έχουμε τους κυβερνώντες που μας αξίζουν; Τί κάνουμε για να τους στείλουμε σπίτια τους, που προφανώς δεν είναι στην Ελλάδα, και να απαιτήσουμε την ανεξαρτησία μας και το δικαίωμα να επιλέγουμε το μέλλον μας; Σε άλλα κράτη ο λαός έχει υποστεί πολύ λιγότερα και αντιδράει δυναμικά. Εσύ Έλληνα τί κάνεις για την πατρίδα σου; Για τον εαυτό σου; Για το παιδί σου; Πώς ανέχεσαι τέτοιου είδους κυβερνώντες; Γιατί τους προσκυνάς ακόμα;

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία filologos10. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

10 ἀπαντήσεις στὸ Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα « ΜΕ ΑΠΟΨΗ

 2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα « www.olympia.gr

 3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα | 4athens.info

 4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα « Τόνοι και Πνεύματα ….

 5. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα

 6. Ὁ/ἡ aristarhos.el γράφει:

  Το γλυκό αρχίζει και δένει. Πίσω απ’ αυτά μπορεί κάποιος να δει αν πολλά απ’ αυτά που συμβαίνουν ανά την υφήλιο είναι εντελώς “τυχαία”. Έλληνες επαγρυπνείτε, η πατρίδα μας, η ιστορία μας, η μενταλιτέ μας δεν θα μαγαριστεί από τίποτε και από κανέναν. Είναι πολύ μεγάλη για διαχειριστεί από το …τίποτε.

  Μοῦ ἀρέσει

 7. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Argolida Blogs » Κόκκινος Ουρανός » Παμπούκης: Απαιτείται να οικοδομηθεί μία παγκόσμια νέου τύπου διακυβέρνηση » Τα επιλεγμένα μπλογκ του

 8. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Υπουργός Επικρατείας Παμπούκης:»Απαιτείται να οικοδομηθεί μία παγκόσμια νέου τύπου διακυβέρνηση και η Ελλάδα θα πρέπει να είναι παρούσα σ

 9. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα

 10. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Μια παγκόσμιου τύπου νέα διακυβέρνηση με την Ελλάδα παρούσα.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.