Ηλεκτρομαγνητικά όπλα, HAARP και λοιπά


Λίγο πολύ έχετε όλοι ακούσει για το HAARP και άλλα καλούδια του σύγχρονου πολιτισμού μας. Λίγο πολύ όλοι τα έχετε κοροϊδέψει. Δεν είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι ένα πηνίο από μερικές σπείρες, μία κεραία και μερικά ηλεκτρόνια να μπορούν να κάνουν όσα λέγονται σχετικά με την δημιουργία σεισμών, την αλλαγή του κλίματος και τον χειρισμό της ψυχολογικής κατάστασης των ανθρώπων.
Για να πω την αλήθεια και εγώ δεν μπορούσα να τα πολυπιστέψω έστω και αν μου φαίνονταν απόλυτα πιθανά με τόσα που έχω διαβάσει κατά καιρούς σε διάφορα βιβλία.
Τώρα όμως είμαι απόλυτα πεπεισμένος, γιατί έχω πλέον προσωπικές αποδείξεις ενός «όπλου» το οποίο τυχαία δημιούργησα στο σαλόνι μου.

Στην φωτογραφία βλέπετε το ενυδρείο μου. Έχω μέσα μερικά Γκάμπι, ψάρια που είναι πολύ εύκολα στην συντήρησή τους και γεννάνε ζωντανά ψαράκια. Βρίσκεται πάνω σε μια παλιά ξύλινη ραπτομηχανή που χρησιμεύει σαν βάση για τον εξοπλισμό. Φυσικά χρειάζεται και φωτισμός. Η λάμπα φθορισμού έχει έναν «μετασχηματιστή» ο οποίος ζεσταίνεται αρκετά. Έτσι τον τοποθέτησα μέσα σε έναν σωλήνα αλουμινίου για να ψύχεται και τον τοποθέτησα κάθετα όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Ακριβώς από επάνω βρισκόταν -επίσης κάθετα- η αντλία-φίλτρο (τώρα την έχω μετακινήσει και αυτήν).

Για πέντε ολόκληρα χρόνια παιδευόμουνα και δεν μπορούσα να συντηρήσω ψαράκια στο ενυδρείο μου. Έσπαγα το κεφάλι μου για την αιτία, διότι η εμπειρία μου από προηγούμενα ενυδρεία που είχα ήταν τελείως διαφορετική. Τα ψαράκια πολλαπλασιάζονταν χωρίς κόπο, ενώ τώρα τα νεογέννητα δεν ζούσαν πάνω από μερικές ημέρες, ενώ τα ενήλικα πέθαιναν πολύ γρήγορα.
Η ιδέα μου ήρθε από τον συνδυασμό πληροφοριών κάποιων βιβλίων που έχω μεταφράσει και μεταφράζω τώρα:
-Υπάρχουν καλές και κακές ενέργειες. Οι γήινες ενέργειες ονομάζονται και τελλουρικές.
-Μπορείς να χειριστείς τις ενέργειες αυτές, να τις συγκεντρώσεις , να τις κατευθύνεις και να τις μετατρέψεις από καλές σε κακές και το αντίστροφο.
-Τα μέσα χειρισμού των ενεργειών είναι πολύ απλά: νερό, σκαλισμένες ή όχι πέτρες, αντικείμενα-κοιλότητες (σπηλιές, βαρέλια, σωλήνες, κόκαλα), μέταλλα και ξύλα.
-Το αλουμίνιο «δηλητηριάζει» τις ενέργειες.
-Τα μέταλλα και ειδικά το κούφιο σχήμα (σωλήνας ή τετράγωνο) δημιουργούν ένα «κανόνι» ενέργειας.
-Το νερό και ειδικά οι φλέβες νερού είναι καλός αγωγός των ενεργειών.
Από όλα τα παραπάνω μου «έκοψε» ότι συνέβαινε το εξής: ο μετασχηματιστής παρήγαγε κάποιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (αυτό είναι γνωστό). Ο τετράγωνος σωλήνας αλουμινίου συγκέντρωνε και «δηλητηρίαζε» την ηλεκτρομαγνητική εκπομπή. Το συγκεντρωμένο κύμα ενέργειας ενισχυόταν από την αντλία και μεταφερόταν στο νερό. Έτσι έβγαλα τον μετασχηματιστή από την θέση του και τον ακούμπησα κάτω.

Με αυτόν τον τρόπο σταμάτησε η παραγωγή «ανθυγιεινού» ηλεκτρομαγνητισμού και τα πράγματα στο ενυδρείο έγιναν όπως τα ήξερα.
Σας φαίνεται απίστευτο; Και εμένα! Όμως τώρα, εδώ και έναν μήνα, το ενυδρείο έχει γεμίσει από έναν μεγάλο αριθμό νεογέννητων ψαριών, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ αυτά τα πέντε τελευταία χρόνια.
Τώρα αν πάρετε το φαινόμενο του ενυδρείου και το συνδυάσετε με τις υψηλές τεχνολογίες και τα στρατιωτικά ηλεκτρονικά, μπορείτε να έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει (ή τουλάχιστον τι προσπαθεί να κάνει ) ο κάθε παλαβωμένος στρατηγός που βλέπει παντού γύρω του εχθρούς

εστάλη από epistiton

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ηλεκτρομαγνητικά όπλα, HAARP και λοιπά

  1. Ὁ/ἡ isaak56 γράφει:

    φιλε μου εισαι φανταστικός και να πω την γνωμη μου δεν εχεις καθολου αδικο, αυτό όμως που με τρομαζει ειναι ότι όλοι αυτοι οι ηλίθιοι θα ανατρέψουν την πολικότητα της γης με δραματικές επιπτώσεις για την ανθρωπότητα. Ξαφνικα εχουμε ξεχασει και τα πειράματα τύπου CERN…

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.