Τι συμβαίνει με τις ασφαλιστικές;


Πραγματικά ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις την προηγούμενη εβδομάδα στην ασφαλιστική αγορά,μετά το λουκέτο που έβαλε η εποπτική αρχή της Τράπεζας της Ελλάδος στην ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πρόνοια.Έτσι πολλοί ασφαλισμένοι πολίτες έχασαν τα λεφτά τους,αλλά και την αξιοπιστία στην ιδιωτική ασφάλιση.

Τι πρέπει όμως να περιμένουμε;Θα κλείσουν και άλλες ασφαλιστικές;

Θολό είναι το τοπίο για το μέλλον των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και πολλοί φοβούνται για ντόμινο εξελίξεων.Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι υπάρχουν καλές και αξιόπιστες ασφαλιστικές και οι οποίες δεν είναι πάντα οι πιο φθηνές στα ασφάλιστρα.Η εποπτική αρχή περιμένει από τις επίφοβες ασφαλιστικές εταιρείες να προβούν σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου,προκειμένου να είναι αξιόπιστες και με καλά αποθεματικά κεφάλαια.Φαίνεται ότι έφτασε ο χρόνος της εκκαθάρισης και ελπίζουμε να μην την πληρώσουν πάλι οι αθώοι πολίτες,που έχουν αποταμιεύσει τις οικονομίες τους,για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

εστάλη από greek-radar

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.