Μια δεύτερη ατομική επίθεση των ΗΠΑ κατα της Ιαπωνίας;


Ο γνωστός πακιστανός δημοσιογράφος Nusrat Mirza μιλάει για μια δεύτερη ατομική επίθεση των ΗΠΑ κατα της Ιαπωνίας και για την χρήση του HAARP σαν μέσου προκλήσεως “φυσικών” καταστροφών

Το Ινστιτούτο The Middle East Media Research Institute (MEMRI), για το οποίο θα γίνει λόγος λίγο παρακάτω, αναφέρει στην ιστοσελίδα του http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/5146.htm, ότι ο γνωστός Πακιστανός δημοσιογράφος Nusrat Mirza κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι έχουν προκαλέσει τεχνητά τον καταστροφικό σεισμό στην Ιαπωνία. Μήπως όμως για διαφόρους λόγους η πληροφορία αυτή λανσάρεται σκόπιμα (βλέπε παρακάτω);

Ο Nusrat Mirza κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι έχουν προκαλέσει τεχνητά τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, αποκάλεσε δε την ραδιενεργό μόλυνση στο Fukushima μια “δεύτερη πυρηνική επίθεση” εναντίον του ιαπωνικού έθνους. Ο Nusrat Mirza ισχυρίζεται, ότι ο σεισμός προκλήθηκε τεχνητά από το διαστημικό αεροπλάνο U.S. X-37B, το οποίο είχε τεθεί έξι μέρες πιο πριν στην κατάλληλη τροχιά.

Παρόμοιες κατηγορίες εξέφρασε πρίν λίγες ημέρες και ο επιστήμονας Leuren Moret. Την συνέντευξη με τον Lauren Moret μπορείτε να την δειτε εδώ. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν επίσης πολλές φωνές που διατυπώνουν τους ίδιους ισχυρισμούς (βλέπε και “Τυχαίος ο Σεισμός στην Ιαπωνία ή Λειτούργησε Άλλη μία Φορά το HAARP;”, επίσης “Aποκαλυπτικά στοιχεία των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών για το HAARP!” κ.α.).

Στο άρθρο του με τον τίτλο “The Japanese Earthquake and Tsunami – Natural or Artificial?” (“Ο σεισμός της Ιαπωνίας και το τσουνάμι – φυσικός ή τεχνητός”), ο Nusrat Mirza γράφει, ότι ο κόσμος θα πρέπει πλέον να έχει αντιληφθεί, ότι ο σεισμός του 2005 στο Πακιστάν, η πλημμύρα του 2010 στο Πακιστάν, το τσουνάμι του 2004 στην Ινδονησία και ο σεισμός-τσουνάμι στην  Ιαπωνία, δημιουργήθηκαν τεχνητά από τις ΗΠΑ, πιθανότατα με τη χρήση της τεχνολογίας HAARP. Μερικά αποσπάσματα από τους ισχυρισμούς του:

“Κάθε φορά που το μίνι διαστημόπλοιο U.S.-X-37B μπαίνει σε τροχιά, συμβαίνει κάπου στον κόσμο μια φυσική καταστροφή. Στις 22. Απριλίου του περασμένου έτους το διαστημόπλοιο τέθηκε σε τροχιά πάνω απο τον Περσικό Κόλπο, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και την Κορέα, για κατασκοπεία και – ενδεχομένως – για να εξαπολύσει επιθέσεις. Το διαστημικό αυτό σκάφος είναι επίσης εις θέσιν να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις HAARP και να δημιουργήσει τις λεγόμενες φυσικές καταστροφές. Στις 26. Ιουνίου και αφού το διαστημικό σκάφος μπήκε σε τροχιά, το Πακιστάν δοκιμάσθηκε από έναν ασυνήθιστο μουσώνα, που κατέστρεψε την χώρα … Οι υλικές απώλειες ανέρχονται σε 43 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, ενώ 2.000 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το ένα πέμπτο της χώρας είχε πλημμυρίσει. Δόξα τω Θεώ γλίτωσαν τα πυρηνικά όπλα της χώρας από την καταστροφή, το ίδιο, όπως και κατά το έτος 2005…”

“Ο στόχος των ΗΠΑ είναι η διατήρηση της κυριαρχίας του κόσμου – οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν με κάθε μέσο να μην επιτρέψουν σε μια άλλη χώρα να τις γίνει μια πρόκληση”.

“Τρεις πυρηνικοί σταθμοί στην Ιαπωνία υπέστησαν ζημιές και απελευθερώθηκε ραδιενέργεια. Όλες οι ενδείξεις στρέφονται κατά των ΗΠΑ ως η αιτία της καταστροφής. Ο λόγος είναι, ότι η Ιαπωνία προσπάθησε, μαζί με άλλα κράτη, να αντικαταστήσει στο παγκόσμιο εμπόριο το δολάριο των ΗΠΑ με ένα άλλο νόμισμα. Για τον σκοπό αυτό ο Ιάπωνας Αυτοκράτορας συναντήθηκε τρεις φορές με τον κινέζο πρόεδρο”.

Το ενδιαφέρον τώρα στην υπόθεση είναι, ότι η παραπάνω είδηση  δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του The Middle East Research Institute(MEMRI).

Το ποιό είναι το Ινστιτουτο αυτό και τι σκοπούς ακολουθεί, φαίνεται καθαρά αν βάλουμε το διοικητικό του συμβούλιο κάτω από το μικροσκόπιο. Θα ανακαλύψουμε εκεί σχεδόν μόνο νεοσυντηρητικούς και άλλα τέτοια καθάρματα της παγκοσμιοποίησης. Άρα η υπόθεση βρωμάει!

Διοικητικό Συμβούλιο (ανάμεσά τους στο συμβούλιο του Board of Advisers και ο φανατισμένος του Holocaust, Elie Wiesel!!, ο πολέμαρχος του Ισραήλ Ehud Barak!! και ο Josef Joffe!!, που στην Γερμανία είναι διευθυντής συντάξεως της δήθεν (μεγαλο)αστικής εφημερίδας “Die Zeit” του Αμβούργου και αυτός που κινεί τα νήματα στην “Der Tagespiegel” του Βερολίνου:

Oliver “Buck” Revell: Πρόεδρος. Former FBI Associate Deputy Director-Investigations, in charge of Criminal Investigative, Counter-Terrorism, Counter-Intelligence and International programs; formerly a member of the National Foreign Intelligence Board, Vice-Chairman of the Interagency Group for Counter Intelligence, and of the Senior Review Group of the Vice President’s Task Force on Terrorism; currently the President of Revell Group International, Inc.

Elliott Abrams: Πρώην ειδικός σύμβουλος του Προέδρου George W. Bush, ανώτερος διευθυντής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας για υποθέσεις της Εγγύς Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής και πρώην αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφαλείας για την στρατηγική της παγκόσμιας δημοκρατίας

Steve Emerson: Executive Director of The Investigative Project and known terrorism expert

Jeffrey Kaufman: Managing Trademark and Copyright Partner at Oblon, Spivak, McClelland, Maier & Neustadt

Robert Reilly: Former official at the Department of Defense and Chairman of the Committee for Western Civilization at the Claremont Institute.

Bernard Lewis: Professor of Near Eastern Studies Emeritus at Princeton University

Gen. Michael V. Hayden: Retired United States Air Force four-star general and former Director of the National Security Agency and Director of the Central Intelligence Agency.

Elie Wiesel: Recipient of the Nobel Peace Prize, Presidential Medal of Freedom, the U.S. Congressional Gold Medal, and the Medal of Liberty Award

James Woolsey: Former Director of Central Intelligence Agency and Secretary of the Navy

Chin Ho Lee: Former FBI Special Agent and Senior Executive of the Hyundai Corporation

Stuart Eizenstat: Former ambassador to the European Union

John Bolton: Former US Ambassador to the United Nations

Josef Joffe: Editor-in-Chief of Die Ziet

John Ashcroft: Former US Attorney General and U.S. Senator (MO)

Ehud Barak: Former Prime Minister of Israel

Irwin Cotler: Minister of Justice and Attorney General of Canada

Jose Maria Aznar: Former Prime Minister of Spain

Stephen J. Trachtenberg: President Emeritus and University Professor of Public Service at George Washington University

Michael Mukasey: Former U.S. Attorney General and Judge of the United States District Court for the Southern District of New York

Jana Hybaskova: Former Member of the European Parliament and Chairperson of the European Democrats Party (Czech Republic)

Norman Podhoretz: Former editor-in-chief of Commentary Magazine

Mort Zuckerman: Chairman and editor-in-chief, U.S. News & World Report

William Bennett: Former Secretary of Education

Christopher DeMuth: Former President, American Enterprise Institute

Paul Bremer: Former Ambassador to the Netherlands; former Director of Reconstruction and Humanitarian Assistance in Iraq (de-factor governor)

Alfred Moses: Former Ambassador to Romania

Herb London: President of the Hudson Institute

James Q. Wilson: Professor of Public Policy at Pepperdine University

Max Kampelman: Recipient of the Presidential Medal of Freedom; Former Ambassador to the Conference on Security and Cooperation in Europe

Dr. Khaled Fouad Allam: Algerian sociologist at the University of Trieste (Italy)

Lafif Lakhdar: Tunisian intellectual

Dr. Shaker Al-Nabulsi: Jordanian writer and University Professor

Magdi Khalil: Human rights activist and Executive Editor of the Egyptian weekly Watani International

Parastou Forouhar: Iranian artist

Faraj Sarkouhi: Former editor of the Iranian literary monthly magazine Adineh

Lord George Weidenfeld: Former Vice-President, Oxford University Development Program

Former Member

Ambassador Richard Holbrooke (stepped down when nominated to post of Special Representative for Afghanistan and Pakistan by President Obama)

In Memoriam

Jack Kemp: Former U.S. Secretary of Housing and Urban Development and former candidate for United States Vice President

Jeane Kirkpatrick: America’s first woman ambassador to the United Nations

Irving Kristol: Recipient, Presidential Medal of Freedom, 2002 and Former managing editor of Commentary Magazine

Πηγή: “Bekannter pakistanischer Journalist: Zweiter Atomangriff der USA auf Japan”

http://www.politaia.org/terror/bekannter-pakistanischer-journalist-zweiter-atomangriff-der-usa-auf-japan-politaia-org/
http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5Btt_news%5D=2000&tx_ttnews%5BbackPid%5D=78&cHash=4e938e0c1c4af02ba9006f1238c7fac0

εστάλη από heraklion1

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Μια δεύτερη ατομική επίθεση των ΗΠΑ κατα της Ιαπωνίας;

  1. Ὁ/ἡ archaeopteryx γράφει:

    Σίγουρα οι Αμερικάνοι το έκαναν. Είχαν έναν στρατηγικό σύμμαχο στην Α. Ασία και αποφάσισαν ότι δεν τον ήθελαν άλλο… Πρώτα γκρέμισαν τους Πύργους για να μπούνε σε ύφεση, μετά βούλιαξαν την Ιαπωνία, και οσονούπω θα αποκόψουν το Τέξας και την Οκλαχόμα για να δούνε πώς θα είναι χωρίς…

    Τι περιμένεις από Πακιστανό; Και αυτός κάποιον Ιμάμη προσδοκά…

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.