Θα έχουμε εξελίξεις στην κυβέρνηση με τα φρουτάκια;


Σε κυνήγι εσόδων έχει επιδοθεί η κυβέρνηση εδώ και αρκετό καιρό.όμως ότι και να προσπαθεί δεν της βγαίνει!

Έτσι προσπαθεί εδώ και κάποιους μήνες να νομιμοποιήσει τα φρουτάκια και να δώσει άδειες στους «λίγους» ,οι οποίοι θα φέρουν στο κράτος μεγάλα έσοδα,όπως δηλώνουν.Μεγάλα έσοδα όμως από που;Από τον φτωχό άρρωστο και τζογαδόρο Έλληνα;

Βλέπουμε ότι στην κυβέρνηση,και ιδιαίτερα ο κ. Παπακωνσταντίνου,προσπαθούν να μαζέψουν και το ρευστό που έχει μείνει στα ελληνικά νοικοκυριά με ωμό τρόπο!

Γιατί κ. Παπακωνσταντίνου δεν αλλάζετε το νομοσχέδιο να μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίξει εταιρεία σε 1-2 μέρες;Γιατί δεν δίνεται κίνητρα στους νέους να εργαστούν και να οδηγήσουν τον τόπο στην ανάπτυξη;Γιατί κάνετε το κράτος να είναι εχθρός του πολίτη;Αναπάντητα τα ερωτήματα.

Όσο για τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ,δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε θετικά,όταν οι ίδιοι βουλευτές στο παρελθόν έχουν αντιδράσει πολλές φορές στα λόγια,αλλά στην πράξη δεν έκαναν τίποτα,και ψήφισαν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα.Από λόγια κ. βουλευτές χορτάσαμε ! (Εξαιρούνται οι βουλευτές,που αποχώρισαν από το ΠΑΣΟΚ,λόγω μη ψήφισης του μνημονίου) .

Τέλος για την αντιπολίτευση δεν έχουμε να πούμε και πολλά,καθώς διαπιστώνουμε ανυπαρξία.Δεν είναι παραλογισμός να πούμε ότι το ΠΑΣΟΚ παίζει μόνο του,με αντίπαλο μόνο τη συνείδηση του Έλληνα πολίτη ( όση έχει μείνει ) .

εστάλη από greek-radar.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.