Κι άλλο γιουχάισμα στον Πάγκαλο!


Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί αποδοκιμάζεται έντονα από τους πολίτες. Βέβαια όποιος σπείρει ανέμους , θύελλες θα θερίσει…

Σύμφωνα με πληροφορίες από to-kounavi ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έγινε δέκτης νέας αποδοκιμασίας στο πλοίο “Μακεδὠν” κατά την επιστροφή του από την Τζιά στον Πειραιά. Μόλις έγινε αντιληπτός (δεν κρύβεται και εύκολα) από τους επιβάτες δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες και χρειάστηκε η επέμβαση 15 ανδρών της ασφαλείας του(!) για να τον φυγαδεύσουν χωρίς άλλα παρατράγουδα!

Δεν ξέρουμε ακόμα αν ήταν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ή Αλβανοί μισθοφόροι! Πάντως Έλληνες αγανακτισμένοι πολίτες δεν ήταν μια που λατρεύουν, ως γνωστόν, τον κύριο αντιπρόεδρο και εκδηλώνουν την αγάπη τους σε κάθε ευκαιρία.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά την δραματική αύξηση των τιμών σε γιαούρτια, αυγά και ντομάτες για να μην μπορούν αυτοί οι παρακρατικοί, που προκαλούν τους πολιτικούς όπου βρεθούν κι όπου σταθούν και υπολογίζονται γύρω στα 10 εκατομμύρια, να δημιουργούν εντυπώσεις…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.