Η πρεσβεία των ΗΠΑ ανακαλύπτει ανύπαρκτες μειονότητες στην Ελλάδα!


Η πρεσβεία των ΗΠΑ ανακαλύπτει ανύπαρκτες μειονότητες στην Ελλάδα!Το έγγραφο που δημοσιεύουμε ήρθε στα χέρια μας από το blog Florina Post. Πρόκειται για μια ακόμη έκθεση των «πλανηταρχών» – ιμπεριαλιστών – «συμμάχων» μας, στην οποία ανακαλύπτουν διάφορες ανύπαρκτες μειονότητες.
Για παράδειγμα, μιλάνε για «βλάχικη» μειονότητα -θεωρώντας τους Βλάχους οι ανιστόρητοι πανίβλακες αμερικανοί πράκτορες «ρουμανική μειονότητα», ενώ η πραγματικότητα είναι ότι οι μπουρτζόβλαχοι (και μόνο αυτοί, όχι οι άλλοι «Βλάχοι» της Ελλάδας) που κατοικούν σε Ήπειρο και Μακεδονία (και όχι όλοι οι Έλληνες Βλάχοι ξαναλέμε) είναι απόγονοι της 10ης Ρωμαϊκής Λεγεώνας, που εγκαταστάθηκε στη χώρα μας την περίοδο της Ρωμαϊκής κατάκτησης.

Αν ανήκουν σε κάποια… μειονότητα οι άνθρωποι αυτοί (τόσους αιώνες μετά), αυτή είναι η… ιταλική!!! (Για να γελάσουμε και λίγο, μεταξύ σοβαρού και αστείου). Η διάλεκτος που μιλάνε είναι εξέλιξη των αρχαίων λατινικών, όπως και τα Ρουμάνικα εξάλλου (και οι Ρουμάνοι είναι απόγονοι Ρωμαίων αποίκων στην αρχαία Δακία, στρατιώτες άλλης λεγεώνας εκείνοι, γι’ αυτό και ονόμασαν τη χώρα τους μετά την απελεύθερωση από τους Τούρκους Romania, δίνοντάς της το γνήσιο όνομα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που ήταν ΡΩΜΑΝΙΑ), κι αν κάποιος θέλει να τους «διεκδικήσει» -ως… κληρονομιά- είναι μάλλον ο Μπερλουσκόνι! Αυτά τα ολίγα περί Βλάχων, να τα μάθουν τα αμερικανάκια, να μη γράφουν ασυναρτησίες. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση οι απόγονοι Ρωμαίων δεν μπορούν να θεωρηθούν «μειονότητα», γιατί οι Ρωμαίοι είναι απόγονοι Ελλήνων αποίκων από το χωριό Παλάντιο της Αρκαδίας (Πλούταρχος, Στράβων, Ιουλιανός) και τα ίδια τα λατινικά είναι διάλεκτος της ελληνικής γλώσσας, όπως μπορεί να συμπεράνει πανεύκολα όποιος τα γνωρίζει συγκρίνοντας λατινικές με αντίστοιχες αρχαίες ελληνικές λέξεις. Τελειώσαμε με αυτό το «θέμα», των Βλάχων δηλαδή, πάμε παρακάτω.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρονται ως μειονότητα οι Αρβανίτες της Ελλάδας. Οι Αρβανίτες -όπως είναι γνωστό- είναι Έλληνες δίγλωσσοι της Βορείου Ηπείρου -ήδη από την αρχαιότητα σύμφωνα με τον Στράβωνα- και εγκαταστάθηκαν στη νότια Ελλάδα το Μεσαίωνα, ως στρατιωτικές φρουρές από τους Φράγκους ιππότες. Άλλοι πληθυσμοί που μιλάνε τα αρβανίτικα είναι αυτόχθονες νοτιοελλαδίτες που έμαθαν την αρβανίτικη γλώσσα για πρακτικούς ή πολιτικούς λόγους (όπως συνέβη με τους κατοίκους του Αμαρουσίου, τότε χωριό της Αττικής, μετά το 1770, πράγμα που μαρτυρά ο Σουρμελής και εξηγεί ότι συνέβη αυτό για να μην κατατρέχονται από τους Τουρκαλβανούς μισθοφόρους των Οθωμανών). Οι Αρβανίτες που κατάγονται από την Αλβανία είναι απόγονοι των αρχαίων Ιλλυριών, συγγενικής φυλής των Ελλήνων, και επίσης δεν μπορούν να θεωρηθούν μειονότητα. Κατοικούν στη νότια Ελλάδα 6 αιώνες -τουλάχιστον- και έχουν εντελώς ελληνική συνείδηση!

Στο κείμενο γίνεται αναφορά για Ρομά (τσιγγάνους), για «Τούρκους» (δηλαδή γενίτσαρους της Θράκης) και φυσικά για… Μακεδόνες! Από πότε οι Σλάβοι και Βούλγαροι έγιναν και Μακεδόνες στο έθνος επειδή κατοίκησαν στη Μακεδονία, είναι το γνωστό παράλογο που μας ταλαιπωρεί εδώ και κάποιες δεκαετίες. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο κατάπτυστο κείμενο, γιατί οι καιροί είναι πονηροί, είχαμε και επίσκεψη του Σόρος -του προστάτη και «πατέρα» του «μακεδονικού» έθνους- και επειδή οι Γιωργάκηδες είναι έτοιμοι να τα πουλήσουν όλα, έχετε το νου σας… Έτσι όπως το πάνε αυτοί, θα ονομάσουν σε λίγο καιρό μειονότητα και τους… Κρητικούς που ζουν εκτός Κρήτης! Να το θυμάστε! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο κείμενο των «φονιάδων των λαών» γίνεται και αναφορά σε κάποιες ΜΚΟ που τα ρουφιανεύουν όλα αυτά στους Αμερικανούς. Είναι τα γνωστά πρακτοράκια που δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας και έχουμε γράψει σχετικά εδώ: Ο Σόρος χρηματοδοτεί ανθελληνικές ΜΚΟ εντός της Ελλάδας

tsantiri.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.