Αναστολη της απεργιας στα ΕΛΠΕ


Απάντηση στην ανακοίνωση της διοίκησης των ΕΛΠΕ έδωσε η Ομοσπονδία εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδία το δεν “συζητώ με απεργούς” παγίδευσε την ίδια την Εταιρεία στο να χαθεί πολύτιμος χρόνος για εκτόνωση τις κρίσης.
Προκειμένου όμως να διευκολυνθεί ο διάλογος και να φανούν οι πραγματικές προθέσεις των ΕΛΠΕ για το σύνολο των προβλημάτων, αναστέλλει την 7 ήμερη απεργία ώστε να μην υπάρχει το πρόσχημα της απεργίας ως εμπόδιο για το διάλογο.

ΠΣΕΕΠ: Η αναστολή της 7 ήμερης απεργίας της Ομοσπονδίας δεν επηρεάζει σε τίποτα της δικές μας αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων μας αν η Εταιρεία επιμείνει στο απαράδεκτο δικό της “πακέτο προτάσεων”….
Με την απόφαση για αναστολή της απεργίας από την Ομοσπονδία θα αφαιρεθούν τα προσχήματα και θα φανούν οι πραγματικές προθέσεις της Εταιρείας, χωρίς να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του Σωματείου και χωρίς να σπιλώνεται ο αγώνας μας απ’ τους μηχανισμούς που πρόθυμα υπηρετούν τη σύγχυση…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.