Επιτέλους το κράτος τίμησε τον ανθρωπισμό! (τα μεθεόρτια της Υπατίας)…


ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ + ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΟΦ ΤΗΣ ΚΑΠΑ RESEARCH!

Γράφει ο Στέφανος Χίος

Καλές και άγιες οι αγαθοεργίες και τα φιλάνθρωπα αισθήματα αλλά στη ζωή πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο αντίκρισμα. Ο μύθος του ουμανιστή, κομμουνιστή και γαλαντόμου ιδιοκτήτη της Κ-Research μετά της εθελόντριας συζύγου του, δεν έπεισε από την αρχή τους πιο δύσπιστους ανταγωνιστές τους που έψαχναν ψύλλους στ’ άχυρα στους κοιτώνες του νεομπαρόκ της Υπατίας. Κατά το ρεπορτάζ, ο αγαπημένος φίλος του πρύτανη και θεατρικού ηθοποιού Θεοδόση Πελεγρίνη, Ντίνος Ρουτζούνης, αποτελεί ευνοούμενο εργολάβο δημοσίων συμβάσεων με το πράσινο κράτος της ανάπτυξης ενώ η σύζυγος του, εθελόντρια από τον προηγούμενο Νοέμβριο, βρίσκεται διορισμένη στο νευραλγικό πόστο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας(ΙΦΕΤ)με απόφαση του κ.Ανδρέα Λοβέρδου αλλά και του κ.Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Στους παγωμένους διαδρόμους του νεοκλασικού μεγάρου επί της οδού Πατησίων και Ιουλιανού που φιλοξενήθηκαν οι 300 λαθρομετανάστες που αναστάτωσαν για πάνω από ενάμιση μήνα την έννομη τάξη της ημεδαπής Ψωροκώσταινας, παιζόταν μια ακόμα θεατρική παράσταση στην οποία δεν πρωταγωνιστούσε ο κ.Πελεγρίνης. Παρά μόνον ο Ρουτζούνης και η γιατρός σύζυγός του.

Σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα στοιχεία της «δημοκρατίας», ο πρώην Κνίτης, γραμματέας της Σπουδάζουσας Νεολαίας του ΚΚΕ την δεκαετία του 1970, μέσω της εταιρείας δημοσκοπήσεων εκμεταλλεύεται -νομίμως βέβαια- από το 2009 την γνωστή τηλεφωνική γραμμή 1135 του ΚΕΕΛΠΝΟ(Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων)αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΦ(Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων). Μάλιστα η συμφωνία για τον ΕΟΦ(όπως μαρτυρούν αξιόπιστες πηγές)επετεύχθη μέσω του εμπλεκόμενου στην κρίση της Υπατίας, Υπουργείου Υγείας, 15 με 20 μέρες μετά την κρίση που ξέσπασε με τους λαθρομετανάστες του χρηματοδοτούμενου από το δημόσιο Φόρουμ Μεταναστών. Τελικά σε αυτή την ζωή και σε μια διαλυμένη πολιτεία, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Kατά τις ίδιες πληροφορίες, ειδικά την περίοδο της έξαρσης της θανατηφόρου γρίπης H1N1 (και πέρσι και φέτος) ο κ.Ντίνος Ρουτζούνης λογικά θα πρέπει να εξοικονόμησε αρκετά χρήματα για να καλύψει τις λειτουργικές δαπάνες της εταιρείας του από την συνεκμετάλλευση (μαζί με τον ΟΤΕ) των επικερδών γραμμών. Ενδεικτικό της κίνησης(άρα και του τζίρου)της συγκεκριμένης γραμμής άμεσης ανάγκης είναι ότι μόνον μία από τις μέρες του Δεκεμβρίου του 2009(που η γρίπη χτυπούσε μανιασμένα ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού)είχαν εμβολιαστεί 23.880 άτομα και η τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για τη γρίπη 1135, δέχθηκε 22.949 κλήσεις. Από τις 16 Νοεμβρίου 2009, ημέρα έναρξης του προγράμματος εμβολιασμού, ως και τις 7 Δεκεμβρίου 2009 είχαν εμβολιαστεί συνολικά 238.764 άτομα και η τηλεφωνική γραμμή 1135 είχε δεχθεί 324.251 κλήσεις.

Για την κυρία Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου του Γερασίμου-σύζυγο Ρουτζούνη, τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο απλά. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 363(8 Νοεμβρίου 2010)και με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υγείας, διορίζεται στο ΙΦΕΤ και απαρτίζει το νέο του διοικητικό συμβούλιο, το οποίο είναι το εξής:

-Χριστοδούλου Γιώργος του Χρήστου, Πτυχιούχος

Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ανώτατο Στέλεχος

Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, με ΑΔΤ ΑΒ − 049773, ως

Πρόεδρος

• Τσάγγαρη Έλενα του Θεμιστοκλή, Πτυχιούχος Νοσηλευτικής, MSc Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών

Υγείας, με ΑΔΤ Σ − 007594, ως Διευθύνων Σύμβουλος.

• Βραχάτης Αντώνης του Δημητρίου, Διευθυντής Καρ−

διολογικού Τμήματος στο Π.Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», με

ΑΔΤ Χ − 053461, ως μέλος.

• Οικονομόπουλος Θεοφάνης του Κων/νου, Παθολό−

γος−Ογκολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής

Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών, με ΑΔΤ

Π − 674279, ως μέλος.

• Κωνσταντακάτου Χρυσάνθη του Γερασίμου, Ιατρός

Παιδοχειρούργος, με ΑΔΤ Π − 712643, ως μέλος.

• Πετρουλάκης Κων/νος του Αθανασίου, Φαρμακοποι−

ός, με ΑΔΤ ΑΙ − 590794, ως μέλος.

• Αντωνόπουλος Χρήστος του Τιμολέοντα, Φαρμακο−

ποιός, με ΑΔΤ Σ − 594221, ως μέλος.

• Ρηγόπουλου Θεοδώρα του Χρήστου, Δικηγόρος με

ΑΔΤ Χ − 507739, ως μέλος.

• Κωνσταντινόπουλος Αριστείδης του Σταύρου, Οι−

κονομολόγος, με ΑΔΤ ΑΗ − 505807, εκπρόσωπος εργα−

ζομένων, ως μέλος.

Η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της

Κυβερνήσεως στις 4 Νοεμβρίου.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο αριστερός κ. Ντίνος Ρουτζούνης  κατάγεται από οικογένεια πολυτέκνων της Καισαριανής και ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο λέγεται ότι ήταν «ο ωραίος» της παρέας. Σήμερα, ως δημοσκόπος, έχει επαφές με όλα τα κέντρα εξουσίας, γνωρίζει τους πάντες και έχει βγάλει λεφτά με το τσουβάλι, όπως κατ’ επανάληψη, έχει γραφεί. Η κυρία Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου, μάλλον κεντροδεξιών πεποιθήσεων, ήταν της σχολής Μωραΐτη, παιδί βορείων προαστίων με καταγωγή από την Κεφαλλονιά. Φοίτησε ως γιατρός, πήρε ειδικότητα παιδοχειρουργικής, δραστηριοποιήθηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και αποφάσισε να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο της στον εθελοντισμό. Έχει αποκτήσει με τον κ.Ρουτζούνη τρεις γιους, συμμετέχει με τους «Γιατρούς της Ειρήνης» στα συντρίμμια της Αϊτής και τελευταία ορίζει(μαζί με τους συναδέρφους της στον ΙΦΕΤ)τα φάρμακα από τα οποία έχει ελλείψεις η αγορά. Επίσης ελέγχει την άμεση κάλυψη των αναγκών της χώρας σε απαραίτητα φάρμακα, την ανάπτυξη της έρευνας και τεχνογνωσίας στον τομέα του φαρμάκου, την αλληλοδιάχυση πληροφοριών και υπηρεσιών στους επιστήμονες και σε οργανισμούς υγείας καθώς και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες συστημάτων ποιότητας, οικονομικές-στατιστικές μελέτες και εφαρμογές μηχανοργάνωσης. Θέση κλειδί δηλαδή για την διακίνηση και διάθεση φαρμάκων στην Ελλάδα.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

5 ἀπαντήσεις στὸ Επιτέλους το κράτος τίμησε τον ανθρωπισμό! (τα μεθεόρτια της Υπατίας)…

 1. Ὁ/ἡ Ζωή Χόνια γράφει:

  Μπορώ να συμπληρώσω για την κα Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου, σύζυγο του κου Ρουτζούνη,
  ότι, ως μέλος του Δ.Σ. του ΙΦΕΤ (διορισμένο από τους κκ Λοβέρδο & Παπακωνσταντίνου ) ΨΗΦΙΣΕ στις 14.1.2011 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ 9 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
  Η κυρία αυτή που “ψυχοπόνεσε” 300 λαθρομετανάστες και τους έδωσε “άσυλο” μέσα σε Μέγαρο της ιδιοκτησίας της (κτίριο ΥΠΑΤΙΑ), έβαλε την
  υπογραφή της φαρδιά-πλατιά, για να απολυθούν 9 έλληνες εργαζόμενοι, που εργάζονταν πάνω από 4 χρόνια !!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ οι απολυμενοι του ΙΦΕΤ γράφει:

  Τι κρίμα που δεν μας έκανε ο Θεός πορσελάνες !

  Θα μας αναζητούσε για να μας πάρει πίσω η κα Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου !

  Σιγά μην την ένοιαζε ότι έβαλε υπογραφή για να απολυθούν 9 έλληνες.

  Οι “Ιερές Πορσελάνες” να βρεθούν και για όλα τα …άλλα… φούρνος να μην καπνίσει…

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ ΑΡΗΣ γράφει:

  Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΙ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΕΛΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΑΝ 9 ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑ. Ο ΑΡΗΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Ὁ/ἡ A.K γράφει:

  Η κυρία Κωνσταντακάτου άφησε 9 οικογένειες στο δρόμο.
  Η νοσοκόμα Ελενα Τσάγκαρη υπέγραψε
  οι άλλοι κοιτούσαν μόνο
  και ο Αρης ” στενοχωρήθηκε”!!!!!!!!

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Ὁ/ἡ A.K γράφει:

  Λυπήθηκε τους λαθρομετανάστες και εγώ ο αφελής είπα “τι καλή γυναίκα” που να ήξερα ότι είναι όλα λεφτά και μόνο λεφτά. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.
  Ευτυχώς το κατάλαβε και παραιτήθηκε. Καιρός ήταν.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.