Στο “ψιλό” πήραν οι ξένοι αναλυτές τις δηλώσεις Παπανδρέου – “Κι εγώ λέω στη γυναίκα μου να κάνουμε οικονομίες” λέει η Unicredit!


Στο “ψιλό” πήραν τις πολυαναμενόμενες ανακοινώσεις του Γ. Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο οι ξένοι αναλυτές, λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτές που περίμεναν.

Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του οικονομολόγου της Unicredit Kornelius Purps, ο οποίος είπε στο Reuters: “η ανακοίνωση τέτοιων μέτρων δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό. Και εγώ λέω συνεχώς στη σύζυγο να κάνουμε οικονομία!”

O Chris Price του οίκου Fitch Ratings είπε ότι “δεν ακούστηκαν πολλά νέα σε αυτή την ομιλία και αυτό είναι απογοητευτικό δεδομένης της φημολογίας που υπήρχε για την ανακοίνωση σημαντικών αλλαγών”. 

Και μετά ζητάμε από τους ξένους να μας καταλάβουν, καθώς τους αποδεικνύουμε συνεχώς, όπως λένε συνεχώς στο επιτελείο της κυβέρνησης, ότι η Ελλάδα αλλάζει. Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα θα αλλάξει μετά το Πάσχα, γιατί λόγω του πολιτικού κόστους (που ακόμα φοβούνται στην κυβέρνηση) ενόψει Πάσχα, θα μας σουβλίσουν μετά τις γιορτές με νέα μέτρα, ύψους 23 δις και αποκρατικοποιήσεις μαμούθ 50 δις και μάλιστα στο κόστος!

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.