Ανοικτή επιστολή στους παλαμοκρουστές βουλευτές της εξουσίας!!!


Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι ¨Έλληνες αντιλαμβάνονται τις δόλιες πρακτικές αλλά και τα αδιέξοδα που μας οδηγεί ο Πρωθυπουργός και  η παρέα του.

Μια παρέα που τις αξίζουν τα βραβεία του Γκεμπελισμού, της ανικανότητας αλλά  και της κυνικότητας μια και προσπαθούν τάχατε να  λύσουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν στην 30ετή συμμετοχή τους στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Όλοι αυτοί οι κύριοι είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας μας, της υποβάθμισης της ζωής μας και της ναρκοθέτησης του μέλλοντος των παιδιών μας.

Στην συνείδηση όμως όλων μας ένοχοι είναι και οι για πρώτη φορά εκλεγμένοι το 2009 βουλευτές του Π.Α.Σ.Ο.Κ γιατί στήριξαν και στηρίζουν αυτόν τον αλλοπρόσαλλο και επικίνδυνο θίασο προσδοκώντας ίσως και αυτοί ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον όπως τα παλαιότερα “ξυπόλητα και άφραγκα” ζιβαγκοφορεμένα στελέχη  του κινήματος εκ των οποίων πολλά από τις διάφορες μίζες και λαμογιές πλούτησαν εν μία νυκτί!!!

Κύριοι τα ονόματα σας θα γραφτούν με τα μελανότερα χρώματα στην ιστορία αυτού του τόπου γιατί λειτουργήσατε και λειτουργείτε ως σύγχρονοι “Εφιάλτες” επιτρέποντας στους Χαρβατομορφωμένους  και Αμερικανοαναθρεμένους “Ανθέλληνες” να διαλύσουν την χώρα μας. Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι κανένας μας δεν θα ξεχάσει την υποτέλεια και την ανοχή που δείξατε και δείχνετε υπηρετώντας τις φιλοδοξίες σας οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα σταματήσουν εδώ μια και όταν κάποιοι θα φεύγουν με ελικόπτερα και C-130 εσείς θα ψάχνετε μέρος να κρυφτείτε “από ντροπή” μαζί με τους δημοσιοκάφρους που σας πατρόναραν τα τελευταία χρόνια!!!

prevenios

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.