Η οικονομία είναι γένους θηλυκού!


Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ  ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

     Δεν γνωρίζω εάν υπήρξε πρόθεση ή ήταν «τυχαίο» το γεγονός ότι η κυκλοφορία του πρώτου “αισθησιακού» (αλλού θα to έλεγαν…πορνό) DVD της κ Τζούλιας είχε συμπέσει χρονικά με τις πρώτες «οδυνηρές» παρεμβάσεις της τρόικα στην ελληνική οικονομία που μείωσαν δραματικά τις συντάξεις και μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων!

    Εκείνη τη σύμπτωση την σχολίασα στα blogs με τον δικό μου τρόπο «στα γρήγορα και πιπεράτα 10»…
Όταν η παραγωγός εταιρία SIRINA κυκλοφόρησε το 2ο DVD της ίδιας «πρωταγωνίστριας» διαπιστώσανε όσοι το είδαν ότι επαληθεύθηκαν τα διαφημιστικά σλόγκαν που έλεγαν ότι είναι πολύ πιο «βίαιο και αισθησιακό από το πρώτο και μάλιστα με έγχρωμους συμπρωταγωνιστές» και υποθέσαμε εντελώς συμπτωματικά ότι μας έρχονται πιο…»βίαια» μέτρα της τρόικα και πιθανόν μεταξύ τους, το ΕΝΙΑΙΟ μισθολόγιο, απολύσεις όσων δεν αποδέχονται μετατάξεις από τις ΔΕΚΟ, μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και καθιέρωση του 67ου έτους συνταξιοδότησης!

     Και, ώ του θαύματος, κάποια σενάρια που μέχρι τότε κυκλοφορούσαν ως «ψίθυροι» ανάμεσα στην 11η και 25η Μαρτίου ανακοινώθηκαν με σχετικές τυμπανοκρουσίες ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ των Κυβερνητικών προσπαθειών για «ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ της αποπληρωμής και του δανείου και του χρέους…»
Είχα σχολιάσει χιουμοριστικά και όχι κακόχολα, όπως αναφέρω και παραπάνω « στα γρήγορα και πιπεράτα 10» ότι:

    «….πιθανοί συνειρμοί που για κάποιους ευφάνταστους θα μπορούσαν να συνδέσουν την συγκεκριμένη χρονική ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ χρέους και αποπληρωμής δανείων με τις γνωστές από τα σόκιν ανέκδοτα ανατομικές ιδιομορφίες των έγχρωμων συμπρωταγωνιστών της κ Τζούλιας προσωπικά αισθάνομαι και είμαι υποχρεωμένος να υποθέσω ότι είναι απολύτως…τυχαίοι!…»

    Τώρα με πληροφορούν ότι το 3ο DVD της SIRINA productions με την ξανθιά κ Τζούλια, την μελαχρινή κ Βούλα, τους γνωστούς πλέον στο ελληνικό «φιλοθεάμον κοινό» νέγρους κλπ, κλπ, είναι αισθησιακά …απείρως συναρπαστικότερο και…βιαιότερο!

    Αισθάνομαι την υποχρέωση να δανειστώ την γνωστή πλέον φράση διαφήμισης τηλεφωνικού αριθμού με δεδομένες τις «ληφθείσες αλλά μη ανακοινωθείσες και, φυσικά, μη εισέτι εφαρμόσιμες αποφάσεις του Υπουργικού μας Συμβουλίου που συνεδρίασε χτες Παρασκευή υπό την Προεδρία του κ Πρωθυπουργού…» και να ρωτήσω:

    «Πάλι…τυχαίο???»

     Σάββατο του Λαζάρου σήμερα αλλά προσωπικά ΔΕΝ βλέπω ΚΑΜΙΑ ελπίδα Νεκρανάστασης της Ελληνικής Οικονομίας η οποία – αντίθετα με τον γένους αρσενικού Λάζαρο της Καινής μας Διαθήκης – είναι γένους ΘΗΛΥΚΟΥ όπως και η SIRINA productions και οι κυρίες Τζούλια και Βούλα…

    Θεωρώ, ειλικρινά, εντελώς ΤΥΧΑΙΑ την χρονική αυτή σύμπτωση της  λήψης και εφαρμογής νέων, περισσότερο επώδυνων μέτρων για μεσαία & χαμηλά στρώματα της ελληνικής οικονομίας και της κυκλοφορίας του 3ου DVD του κ Σειρηνάκη με πρωταγωνίστριες τις κυρίες Τζούλια & Βούλα… 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Η οικονομία είναι γένους θηλυκού!

  1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Κύριε καθηγητά, αυτοί οι του ΠΑΣΟΚ έγιναν “καθηγητές”, επιστήμονες. Αμερικανοποιημένοι καθώς είναι έχουν αναγάγει την δράση και αντίδραση σε πανεπιστημιακή υπόθεση. Όχι μόνο την Τζούλια αλλά αν χρειαστεί και τον Γκουσγκούνη θα επιστρατεύσουν. Προχωρημένα πράγματα.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ apostatis γράφει:

    Κύριε Πιπερόπουλε όπως πάει το πράγμα με το 4ο DVD λέτε να “συμπέσουν” εκλογές και να δούμε την κ Τζούλια (αλλά…Τσιτσιολίνα) στη Βουλή;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.