Οι αστυνομικοί μηνύουν τον διοικητή των ΜΑΤ της Κερατέας!!!


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και του διοικητή των ΜΑΤ, θα καταθέσει τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης, Σπήλιο Κρικέτο, η μήνυση θα κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου, καθώς στην περιοχή της Κερατέας έχουν σημειωθεί τραυματισμοί αστυνομικών, αλλά και κατά του διοικητή των ΜΑΤ για παράβαση καθήκοντος και παράβαση των νόμων και των Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών.

«Την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 το Δ.Σ. της Ένωσή μας θα καταθέσει στην Εισαγγελία Πλημ/κών Αθηνών μήνυση για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Κερατέα τους τελευταίους μήνες (τραυματισμοί δεκάδων αστυνομικών, παράβαση καθήκοντος, έκθεση, καταστρατήγηση Νόμων και Π.Δ.) καθώς και μετά τα χθεσινά γεγονότα αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον, ότι με την στοχοποίηση ανθρώπων καλύπτουν τη δική τους παντελή ανεπάρκεια», σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της Ενωσης.

Να σημειωθεί πως η καταστρατήγηση νόμων και Προεδρικών Διαταγμάτων ουσιαστικά αποτελεί κατάχρηση εξουσίας για τον διοικητή των ΜΑΤ (και φυσικά τους ανωτέρους του), ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί παράνομα την Αστυνομία προκειμένου να επιβάλει μία παράνομη κυβερνητική απόφαση. Με τον τρόπο αυτό η Αστυνομία γίνεται υποχείριο ανθρώπων που καταστρατηγούν θεσμούς και νόμους και επιβάλουν τον “δικό τους” νόμο.

Μήπως έχουμε περίπτωση εξόφθαλμης διασάλευσης του δημοκρατικού πολιτεύματος; Ή μήπως κάποιοι κατάλαβαν ότι στοχοποιούνται και δεν χωράνε στο ελικόπτερο;

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.