Απίστευτο Νομοσχέδιο έκτρωμα ετοιμάζει ο Υπουργός Δικαιοσύνης για την ελευθερία του λόγου!!!


Διολισθαίνει η Δημοκρατία στην Ελλάδα μας.

Νομοσχέδιο – έκτρωμα ετοιμάζει ο Υπουργός Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Αλίμονό σας εάν εκστομίσετε τις λέξεις “παλιότουρκος, παλιοεβραίος, παλιόγυφτος” κλπ. θα γίνεται αυτεπάγγελτα η δίωξη.  Ούτε για την γενοκτονία των Ποντίων μπορείτε πλέον να μιλάτε.

Διολισθαίνουν επικίνδυνα οι Δημοκρατικές ελευθερίες στην χώρα μας και αυτό συμβαίνει, όχι μόνο με τις αυθαίρετες περικοπές μισθών, συντάξεων, αλλά και στις συμπεριφορές των εισπρακτικών μηχανισμών του Κράτους, με τα τερτίπια των περαιώσεων, των ημιυπαίθριων κ.λπ.

Πέραν αυτών, την στιγμή ακριβώς που οι Έλληνες Πολίτες είναι κυριολεκτικά ζαλισμένοι από τα συνεχή “χαράτσια” που στεγνώσαν την αγορά, και που οδηγούν σε λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις με συνακόλουθη την αύξηση της ανεργίας, έρχεται η Κυβέρνηση και φέρνει νομοθετήσεις άκρως Αντισυνταγματικές, όπως είναι η περίφημη “Κάρτα του Πολίτη”.

Στις 9/3/2011, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, παρουσίασε άλλο ένα, πολύ μεγαλύτερο, ατόπημα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για το νομοσχέδιο – έκτρωμα του Υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Με πρόσχημα την πάταξη του ρατσισμού και της ξενοφοβίας οι εμπνευστές του Νομοσχεδίου, ποινικοποιούν την οποιαδήποτε αναφορά στην διαφορετικότητα, παραβλέποντας το γεγονός ότι κάτι τέτοιο αντίκειται στις θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος περί ελευθερίας ιδεών και λόγου.

Στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου και στο σημείο που αφορά στα νομικά μέσα προστασίας των θυμάτων ρατσιστικής συμπεριφοράς αναφέρεται ότι “εξασφαλίζεται η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας, ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες”.

Ήδη κάποιοι… τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Σε περίπτωση που ισχύσουν τα παραπάνω, μια ανώνυμη καταγγελία ή μια παρέμβαση δικτύου ευαισθητοποιημένων πολιτών θα είναι αρκετή ώστε όσοι υποδαυλίζουν ξενοφοβικά σύνδρομα – από δασκάλους που διδάσκουν Ιστορία στα σχολεία και αξιωματικούς που μιλούν σε στρατιώτες τους για την επιθετικότητα των γειτόνων μέχρι ιερείς που διαβάζουν την Αγία Γραφή και μιλούν για αλλόθρησκους – να βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Λοιπόν, όποιος, από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του Τύπου ή μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή 1.000 έως 5.000 ευρώ» σημειώνεται στο άρθρο 3 του νομοσχεδίου, με προφανή στόχο τη φίμωση εκατοντάδων ιστολογίων, εφημερίδων και περιοδικών, αφού ακόμα και η αναφορά στην εγκληματικότητα των μεταναστών ή στο φανατισμό ορισμένων μουσουλμανικών αιρέσεων θα είναι ποινικά κολάσιμη!

Στο άρθρο 4 του νομοσχεδίου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην προσέγγιση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου, μια προσέγγιση που, όμως, μάλλον αδικεί τη θυσία αίματος χιλιάδων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, όποιος «εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945 (…) τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη και χρηματική ποινή 1.000 έως 3.000 ευρώ», ενώ συμπληρώνεται ότι για την εφαρμογή της απαιτείται να έχουν αναγνωριστεί τα εγκλήματα με αμετάκλητη απόφαση ελληνικού ή διεθνούς δικαστηρίου.

Όπερ μεθερμηνευόμενο, οποιοσδήποτε προσβάλλει τη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Εβραίων από τον Χίτλερ κινδυνεύει με φυλάκιση και χρηματική ποινή.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για όποιον εκμηδενίσει τη γενοκτονία των Ποντίων από τους Τούρκους ή των Αρμενίων, αφού αυτές οι γενοκτονίες δεν έχουν αναγνωριστεί διεθνώς!

Με λίγα λόγια, ο Διεθνής εξουσιασμός επιβάλλει και στην χώρα μας ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ του αίσχιστου είδους.

Προσοχή λοιπόν όταν μιλάτε.

Αλίμονό σας αν εκστομίσετε λέξεις όπως παλιότουρκοι, παλιοεβραίιοι, παλιογερμανοί κ.λπ.

Θα βρεθείτε τυλιγμένοι σε μια κόμμα χαρτί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ για τα λόγια που εκστομίσατε.

Θυμίζουμε ότι στην Γαλλία, με αντίστοιχο νόμο, ο μεγάλος διανοητής της Αριστεράς Ροζέ Γκαρωντύ, σε ηλικία 86 ετών καταδικάστηκε σε φυλάκιση, επειδή σε βιβλίο του υποστήριξε ότι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι νεκροί των Εβραίων, δεν ήταν 6 εκατομμύρια, όπως ισχυρίζονται, αλλά μόλις δύο εκατομμύρια.

Ετοιμασθείτε λοιπόν για παρόμοιες δίκες και στην Ελλάδα μας.

Επαναλαμβάνουμε. Η Δημοκρατία μας συνεχώς διολισθαίνει.

Και αυτό είναι πολύ χειρότερο από την φτώχεια, όταν πλέον χάνεται η Ελευθερία λόγου του Πολίτη.

Περιμένουμε τώρα να δούμε ποιες “ευαισθησίες” θα υπάρξουν από τους λεγόμενους “ενεργούς πολίτες” κι αυτούς που  “ανατριχιάζουν” από το “αυγό του φιδιού” που ήδη χτυπά την πόρτα μας, με “σοσιαλιστικό” μανδύα”.

εστάλη Λόγιος Ερμής

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Απίστευτο Νομοσχέδιο έκτρωμα ετοιμάζει ο Υπουργός Δικαιοσύνης για την ελευθερία του λόγου!!!

  1. Ὁ/ἡ ΣΤΑΘΗΣ γράφει:

    ΦΑΣΙΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η’ ΘΑ ΜΟΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ . ΑΛΗΤΕΣ .

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ ΣΤΑΘΗΣ γράφει:

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ” ΚΥΡΙΕ ” ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΑΚΙΑΣ ΜΑΣ ΩΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΣΟΥ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ , ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ , ΚΛΕΦΤΕΣ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΤΑΙ ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΖΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.