Αποκάλυψη: Ο Λέανδρος Ρακιντζής υποχείριο της κυβέρνησης στο σχέδιο εκποίησης της ΔΕΗ.


Άλλος ένας κρίκος της αλυσίδας που θέλουν να οδηγήσει στην εκποίηση των δημοσίων αγαθών, σπάει σήμερα. Όπως άλλωστε έσπασε και η μεθόδευση με το περιβόητο δάνειο της ΓΕΝΟΠ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι “μνημονιοφάγοι” συνδικαλιστές που στηρίζουν… τους μνημονιάρχες!

Ο κύριος Λέανδρος Ρακιντζής λοιπόν ανέλαβε σε χρόνο εξπρές να συντάξει το “πόρισμα” για τις χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ από την ΔΕΗ και έβγαλε το επιθυμητό για την κυβέρνηση αποτέλεσμα. Όλα αυτά καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για τέτοιου είδους πορίσματα.

Θα αντιπαρέλθουμε του γεγονότος ότι σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, “Δεν είχε καμμία αρμοδιότητα να ελέγξει μία εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο” και θα αποκαλύψουμε το μέγα σκάνδαλο που όλοι το κρύβουν ευλαβικά.

Οι ανεξάρτητες αρχές, διορίζονται με εισήγηση του αρμοδίου υπουργού και απόφαση του υπουργικου συμβουλίου. Το ίδιο ισχύει και για την ανανέωση της θητείας τους. (Ανεξάρτητες Αρχές: ΕΣΡ, συνήγορος του πολιτη, Επιτροπή ασφάλειας επικοινωνιών, προστασίας προσωπικών δεδομένων, ΑΣΕΠ)

Ο κύριος Λέανδρος Ρακιντζής διορίστηκε 14/9/2004, σύμφωνα με την ανωτέρω διαδικασία. Η θητεία τους είναι πενταετούς διάρκειας. Επακόλουθα, η θητεία του κυρίου Ρακιντζή έχει λήξει στις 14/9/2009. Άντε, επειδή ο νόμος προβλέπει μία σιωπηρή ολιγοήμερη παράταση, να έμενε μέχρι τον Οκτώβρη αφού τότε διανύαμε την προεκλογική περίοδο.

Έκτοτε, η θητεία αυτού του ανθρώπου, ΠΟΤΕ δεν ανανεώθηκε, ούτε βέβαια αντικαταστάθηκε.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΞΕΔΟΘΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για τον κύριο Ρακιντζή. Αυτή την στιγμή λοιπόν ο κύριος Ρακιντζής δεν έχει καμμία δικαιοδοσία καθότι η λειτουργία του είναι μετέωρη, παράτυπη, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Το θέμα της έκνομης αυτής κατάστασης έχει έρθει δύο φορές στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της βουλής. Ο ίδιος ο πρόεδρος της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας, το έχει θέσει στον αρμόδιο υπουργό, αλλά δεν έχει λάβει καμμία απάντηση!

Συμπερασματικά, αυτός ο άνθρωπος κάνει ελέγχους και πορίσματα χωρίς να έχει νομιμοποίηση. Άρα οι αποφάσεις του είναι παράνομες από 14/9/2009 (ή έστω από τις εκλογές) και έπειτα.

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχει εκεί η κυβέρνηση χωρίς θητεία, χωρίς ανανέωση, χωρίς μία απλή διαδικασία νομιμοποίησης μέσω απόφασης του υπουργικού συμβουλίου!

Για ποιόν λόγο λοιπόν τον κρατά εκεί; Κάποιος κακόπιστος θα έλεγε πολύ απλά, για να τον εκβιάζει ώστε να βγάζει αρεστές για την κυβέρνηση αποφάσεις; Αφού ξέρει ότι την επόμενη ημέρα, μπορεί να πάει σπίτι του; Γι’ αυτό ο άνθρωπος που χαρακτηριζόταν “κοιμωμένη αρχή” βγάζει τις αποφάσεις σε χρόνο εξπρές και στα μέτρα της κυβέρνησης;

Μήπως ο κύριος Ρακιντζής είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για να διευκολύνει τα άνομα σχέδια εκποίησης δημοσίου πλούτου;

οlympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.