Ο Παπουτσής αποδέχεται την Ελλάδα ως μη κυρίαρχο κράτος!!!


Όχι δεν είναι ανέκδοτο… Όχι, δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο.

Είναι ένα από τα μέτρα συνεργασίας με την Βουλγαρία, σε επίπεδο κοινών περιπολιών, μεικτών δηλαδή κλιμακίων σε ορισμένες περιοχές.

Διαβάστε τι δήλωσε ο κ. Παπουτσής για το θέμα… στην Συνέντευξη Τύπου των Υπουργών, που συμμετείχαν στην τριμερή συνάντηση Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας για θέματα εσωτερικής ασφάλειας.

“Πέρα από αυτά όμως εμείς θεωρούμε ότι η συνεργασία μας μπορεί να ενισχυθεί μέσα από συγκεκριμένες δράσεις. Ήδη υπάρχει η συνεργασία ανάμεσα στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία, σε επίπεδο κοινών περιπολιών, μεικτών δηλαδή κλιμακίων σε ορισμένες περιοχές.
Υπάρχει η εμπειρία από τις μεικτές περιπολίες Ελλάδος-Βουλγαρίας, που πραγματοποιήθηκαν κατά τους χειμερινούς μήνες στα τουριστικά θέρετρα της Βουλγαρίας, θα έχουμε αντίστοιχες επιχειρήσεις στην Ελλάδα κατά τους θερινούς μήνες, με μεικτές επιχειρήσεις της Ελληνικής και της Βουλγαρικής Αστυνομίας σε ορισμένα θέρετρα στην περιοχή της Βορείου Ελλάδος, όπου προτιμούν οι Βούλγαροι τουρίστες”.

Με απλά λόγια, ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας μας, το κατά το Σύνταγμα αρμόδιο μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου, παραδέχεται επισήμως πως η Ελλάδα δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των επισκεπτών της!!!

Εάν αυτό δεν αποτελεί κυβερνητική αποδοχή ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει την ισχύ εκείνη μέσω της οποίας μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των πολιτών της. Με πολύ απλά λόγια, ο κύριος Παπουτσής, υπέγραψε διεθνή συμφωνία μερικής συγκυριαρχίας (τουλάχιστον της Βόρειας Ελλάδας) με άλλη χώρα, αφού υπάλληλοι ασφάλειας άλλης χώρας θα εκτελούν χρέη προστασίας πολιτών.
ΥΓ: Μία απορία προς τους κυβερνώντες: Οι Έλληνες πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να ελέγχονται από τα “μικτά ελληνοβουλγαρικά κλικάμια” αστυνομικών; Προφανώς ο κύριος Παπουτσής και το υπόλοιπο τσίρκο της κυβέρνησης αγνοούν ιστορικά δεδομένα τα οποία αποδεικνύουν περιόδους Βουλγαρικής κατοχής της Βόρειας Ελλάδας, αγνοούν χιλιάδες νεκρούς Έλληνες που γνώρισαν φρικτό θάνατο από υπαλλήλους των Βουλγαρικών αρχών. Προφανώς, η πνευματική φτώχεια των κυβερνώντων την χώρα, αγνοεί πως η συγκεκριμένη “συνεργασία” αποτελεί καθαρή πρόκληρη κατά Ελλήνων πολιτών. Αλλά, γιατί να νοιάζονται; Γιατί να τους ενδιαφέρει τους υπαλλήλους του ΔΝΤ; Η χώρα βρίσκεται και πάλι υπό κατοχή… και μέρες που περνάμε, θυμόμαστε τον ύμνο που αναφέρεται στο μοίρασμα των ιματίων…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.