Αντίπαλοι οι Bloggers με τον κ Πάγκαλο;


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάζω τις τελευταίες ώρες όσα αναρτήθηκαν στα blogs για την αντιπαλότητα του κ Πάγκαλου με τους «ανώνυμους» και φοβάμαι και κρίνω ότι ΑΔΙΚΩΣ συνεχίζουμε να συγχυζόμαστε και να  θυμώνουμε με τον κ Πάγκαλο!

Ο κ Πάγκαλος έχει πει πολλά για πολλούς ακόμη και για τον σημερινό προϊστάμενό του Πρωθυπουργό κ Γ. Παπανδρέου στην Κυβέρνηση του οποίου είναι και παραμένει ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Ο κ Πάγκαλος όπως θυμούνται οι μνήμονες είπε πολλά και για τους άλλους 2 Πρωθυπουργούς στις Κυβερνήσεις των οποίων συμμετείχε!!!

ΣΥΝΕΠΩΣ εφόσον ο απαιτούμενος αριθμός ψηφοφόρων τον ψηφίζουν και εκλέγεται Βουλευτής και εφόσον παρά τα όσα λέει τον διατηρεί στην θέση του Αντιπροέδρου ο κ Παπανδρέου είμαστε τουλάχιστον αστείοι εάν όχι καθαρά ΑΝΟΗΤΟΙ όσοι από εμάς επιμένουμε να υπενθυμίζουμε (σε ποιόν άραγε απευθυνόμαστε;) τα λόγια και τα έργα του…

Στην Δημοκρατία στην οποία ζούμε και λέγεται Ελλάδα ο ΛΑΟΣ στην εκλογική αναμέτρηση εκλέγει τους εκπροσώπους του και ο εκάστοτε Πρόεδρος του Κόμματος που πλειοψηφώντας γίνεται Πρωθυπουργός τους Υπουργούς του…

ΕΜΑΣ, bloggers και ψηφοφόρους, ουσιαστικά, το λέω και σας στενοχωρώ αλλά και εγώ στενοχωριέμαι ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ λόγος…

Μπορούμε να τον επικρίνουμε, και αυτό μας το εγγυάται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας όπως εγγυάται και το δικαίωμα του κ Πάγκαλου να λέει ότι θέλει για όποιον θέλει (στην περίπτωσή του ως Βουλευτή του παρέχει όπως και στους άλλους 299 ΚΑΙ το πρόσθετο πλεονέκτημα της ΑΣΥΛΙΑΣ) αλλά ΔΕΝ μπορούμε να τον ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ!!!

Εκείνος που έχει το αρχικό δικαίωμα είναι ο “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ” που μπορεί να αποφασίσει να μην τον…εκλέξει, αλλά μέχρι σήμερα, δηλαδή τα τελευταία 30 χρόνια, εάν δεν απατώμαι, ΔΕΝ το έχει κάνει!

Εκείνος, στη συνέχεια, που μπορεί έμπρακτα να του αποδείξει ότι ΔΕΝ δέχεται τα λεγόμενά του είναι ο κ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ο οποίος μπορεί να τον στείλει στα έδρανα της Βουλής ως έναν ακόμη από τους 156 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…

Εφόσον οι ψηφοφόροι του τον εξέλεξαν και τον Οκτώβριο του 2009 Βουλευτή και ο κ Παπανδρέου συνεχίζει να τον τιμά ως Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησής του, θα το επαναλάβω κλείνοντας:

ΑΔΙΚΑ συγχύζονται και θυμώνουν πολλοί και πολλές με τον κ Θεόδωρο Πάγκαλο…

Ας θυμώσουν με τους ψηφοφόρους του και τον κ Παπανδρέου!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Αντίπαλοι οι Bloggers με τον κ Πάγκαλο;

 1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

  Εν τοιαύτη περιπτώσει κε καθηγητά θα πρέπει να σκεφτόμαστε, χαιρόμαστε, τσατιζόμαστε, συγχυζόμαστε και βριζόμαστε με τα καμώματα βουλευτών και δη αντιπροέδρων μόνο κάθε ημέρα εκλογών. Να με συγχωρείς για την διαφωνία μου αλλά ο ανώνυμος blogger εκφράζει αυτό ακριβώς που σκέφτεται η πλειονότητα του λαού σε παρόμοιες περιπτώσεις . Είναι κάπως έτσι.
  -Κύριε λοχία αν σου βρίσω την μάνα τι θα μου κάνεις;
  -Θα σε θάψω!
  -Αν δεν στο πω αλλά το σκεφτώ;
  -Τίποτα δεν θα σου κάνω γιατί που να ξέρω τι σκέφτεσαι.
  -Εν τάξει, γιατί τώρα το σκέφτομαι!
  Ο blogger αυτό κάνει, σκέφτεται φωναχτά για λογαριασμό πολλών.
  Χρόνια Πολλά

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ I γράφει:

  Αγαπητέ κύριε Πιπερόπουλε.
  προσωπικά διαφωνώ με το συμπέρασμα σας “Ας θυμώσουν με τους ψηφοφόρους του και τον κ Παπανδρέου!”….
  Η δημοκρατία επιτρέπει στους πολίτες εκτός από την κριτική…. και τον θυμό….προς όλους…..
  ‘Αλλωστε με ποιόν άλλο τρόπο μπορούν να διαμαρτυρηθούν οι πολίτες – μέσα σε νόμιμα πλαίσια πάντα- που δεν ψήφισαν τον Θ.Πάγκαλο και που είναι κατά εκατομμύρια περισσότεροι; Ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για τα λόγια του μετά από την εκλογή του και όχι οι ψηφοφόροι του….
  Θεωρώ ότι αν θέλουμε να αποκαλούμαστε δημοκράτες, να είμαστε και όλοι ίσοι στην κριτική……και αυτό είναι θεμέλιο στην δημοκρατία…..
  Αν κάποιος υπουργός κρίνει δημοσίως καποιον πολίτη επικαλούμενος ψεύτικα στοιχεία δεν θα έχει επιπτώσεις λόγω της ασυλίας του……όχι όμως και το ανάποδο….
  Επομένως θεωρώ ότι πρέπει να θυμώνουμε με την “μη ίση αντιμετώπιση” σε τέτοιες περιπτώσεις……
  Στο κάτω κάτω ο κόσμος που έχει αντίληψη, είναι θυμωμένος με όλους της πολιτικής σκηνής και δεν κάνει διακρίσεις…..απλά θυμώνει περισσότερο με αυτούς που τον προκαλούν άδικα….και σαν κυρίαρχος λαός είναι ελεύθερος να το κάνει…

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.