ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ. ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ. ΕΝΤΟΝΗ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ…ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ!!!


Εντείνεται η  φημολογία που φέρει την  Πελλαία  υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τζάκρη να μην παρίσταται αύριο στις εκδηλώσεις μνήμης για την 189η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, εξαιτίας των αντιδράσεων που θα υπάρξουν από τους εργαζομένους της ΕΝΚΛΩ, οι οποίοι  ετοιμάζουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το γεγονός των δυο χρονών κοροϊδίας που υφίστανται από την κυβέρνηση, με τα εργοστάσια να παραμένουν κλειστά και οι ίδιοι απλήρωτοι. Η φημολογία ούτε επιβεβαιώθηκε, αλλά και ούτε διαψεύσθηκε από κύκλους της δημοτικής αρχής Νάουσας. Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά για να μην γίνουν διαμαρτυρίες στη Νάουσα. Ες αύριον τα σπουδαία, περί της κυρίας Θεοδώρας, λοιπόν.

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.