”Διαφήμιση της χώρας” μας ο τελικός του ποδοσφαίρου


-Μια λέξη μου έρχεται στο νου,όσον αφορά τα συμβάντα του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και τίποτε άλλο. Βαρέθηκα να παρακολουθώ αθλιότητες,βανδαλισμούς,βιαιοπραγίες λες και βρισκόμαστε σε Ρωμαϊκή αρένα της αρχαιότητας.

-Δεν μπορεί να συνεχιστεί ο κατήφορος και ο εκχυδαϊσμός του αθλητισμού.Αυτό που ζούμε στη χώρα είναι κρίση αξιών και θεσμών.Κάθε μορφή έκφρασης,συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαίρου,αποτελεί απλά τον καθρέπτη της κοινωνίας μας που χαροπαλεύει στον ωκεανό της απόλυτης απαξίωσης.

-Δεν είναι δυνατόν σε μια υποτίθεται σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια επί δεκαετίες,χωρίς να γίνεται καμιά προσπάθεια βελτίωσης.Εμείς οι ίδιοι οι πολίτες αυτής της χώρας ανεχόμαστε αυτή την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αθλητισμός μας.

-Θαρρώ ότι ο συγκεκριμένος τελικός θα ΄πρεπε να είχε γίνει παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων κι όχι αστυνομικών μιας κι ο αγωνιστικός χώρος και οι κερκίδες θύμιζαν εμπόλεμη ζώνη κι όχι γήπεδο που θα διεξαγόταν ένα άθλημα.

-Είναι πραγματικά απεχθές,αποκρουστικό και ανεπίτρεπτο ότι διαδραματίστηκε στο ΟΑΚΑ.Βαρέθηκα να ακούω όλους από τη μια να καταδικάζουν τα έκτροπα και από την άλλη να συνεχίζονται τα ίδια και τα ίδια.Είναι πλέον καιρός τα λόγια να γίνουν πράξη,ή τώρα ή ποτέ.

XR ART

εστάλη από anemo-milos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.