Τι να τους κάνεις τους κερδοσκόπους όταν έχεις τέτοιους Υπουργούς;


Και οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης υποσκάπτουν την οικονομία και την χώρα!

Βόμβα Χρυσοχοϊδη στο ΜEGA !!!

Μιλώντας στην εκπομπή του Ι. Χασαπόπουλου και Μ. Αναγνωστάκη σήμερα το πρωί στο ΜEGA (που αλλού ;;;) και υπερασπιζόμενος την ΜΗ δημοσιοποίηση των συζητήσεων με τον κ. Στρος Καν από την πλευρά του πρωθυπουργού είπε σχεδόν επί λέξη τα εξής :

“Και σήμερα γίνονται συζητήσεις – πχ. για αναδιάρθρωση- αλλά διαψεύδονται γιατί δεν κάνει καλό στην χώρα η δημοσιοποίηση τους” !!!

Είπε επίσης : “Από τη στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε βαθειά κρίση είναι λογικό να δεχόμαστε επιθέσεις”

Ενώ τόνισε ότι ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι ο υπουργός Οικονομικών ταξίδευσε χθες στο Λουξεμβούργο.

Όταν λοιπόν ένας από τους κύριους υπουργούς λέει στην ΤV ότι γίνονται συζητήσεις για την αναδιάρθρωση (μυστικά…) αλλά δεν δημοσιοποιούνται γιατί κάνει “κακό στην χώρα”  την ΙΔΙΑ αυτή ώρα θεωρεί ότι κάνει ΚΑΛΟ στην Χώρα που αναφέρεται στις όποιες αυτές συζητήσεις;;;

Αφού μόνος τις δημοσιοποιεί !!!

Άν αύριο πάρουν αυτό το κομμάτι των δηλώσεών του οι Γερμανοί του Spiegel και το μεταφράσουν στα Γερμανικά και το παίζουν όλη μέρα τι θα πούμε ;;;

Θα διαμαρτυρηθούμε;;;

Το Δημοσίευσε ο Antilogos

Σημείωση Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή «έβγαλαν» έναν πολίτη ο οποίος αποδοκίμασε τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Απ. Κακλαμάνη, στην κηδεία του Σάντα.

Ο πολίτης είπε ότι είναι επαγγελματίας και ότι το κράτος του χρωστά αρκετά χρήματα από το πρόγραμμα της …προηγούμενης κυβέρνησης του 2009, για την «ανακύκλωση των κλιματιστικών» και στις ερωτήσεις του προς τους υπεύθυνους του προγράμματος τον λένε «δεν ξέρουμε αν θα πάρετε τα χρήματά σας»!

Ακούσαμε από τον κ. Σαραντάκο το εξής καταπληκτικό, «γιατί δεν περιμένατε τις εκλογές να τους καταψηφίσετε και προτιμήσατε τις αποδοκιμασίες, είναι λογικό αυτό;»

Θαύμασα την «λογική Σαραντάκου», λες και αυτή η κυβέρνηση προήλθε από εκλογές που μας είπε ότι θα κάνει αυτά που κάνει σήμερα!

Η δε άλλη «λογική Χασαπόπουλου» ήταν ότι «εντάξει αντιδρούν κάποιοι πολίτες γιατί βλέπουν τον μικρόκοσμό τους μόνο  και δεν απαιτούμε να γνωρίζουν την σφαιρική εικόνα της οικονομίας»!

Θαυμάστε τους!

Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη 

από olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.