Ήρθε η ώρα! 11 Μαΐου όλοι στους δρόμους: Μεταπολίτευση – Άμεση Δημοκρατία


Ήρθε η ώρα! 11 Μαΐου όλοι στους δρόμους: Μεταπολίτευση – Άμεση Δημοκρατία

«Ακόμα και όταν η πατρίδα κινδυνεύει να σκλαβωθεί ή να πέσει στα χέρια ανάξιων κυβερνητών, είναι προτιμότερη η επανάσταση… Είναι προτιμότερο να υποφέρουμε αυτή την «ταλαιπωρία» παρά να δεχτούμε αλλαγή του πολιτεύματος μας με κάποιο άλλο που θα κάνει τους ανθρώπους χειρότερους» (Πλάτων, Νόμοι ΣΤ΄, 770e).

Στις 11 Μαΐου οι ξεπουλημένες και προσκυνημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες κήρυξαν γενική απεργία. Γενική απεργία και συλλαλητήρια που θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να χρησιμοποιήσουν για να«εκτονώσουν» την οργή μας και όχι για να πετύχουμε την ανατροπή που όλοι επιθυμούμε. Στο σχέδιο εκτόνωσης θα έχουν συνεργάτες τα γνωστά κωλόπαιδα του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος για να διαλυθεί η προβλεπόμενη μεγαλειώδης διαδήλωση και κάποιες οργανώσεις της υποτιθέμενης «Αριστεράς» που θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν την απόφασή μας για αγώνα και ανατροπή σε μια απλή παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε όλους αυτούς τους καθεστωτικούς προβοκάτορες ή δεκανίκια και να κατέβουμε στους δρόμους με μια απόφαση: κυκλώνουμε τη Βουλή και δεν φεύγουμε από την πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! Περιφρουρούμε τη διαδήλωση, απομονώνουμε τους προβοκάτορες «αντιεξουσιαστές», αν χρειαστεί και με τη βία, δεν παρασυρόμαστε από τους «επαναστάτες» της κλανιάς που θα φύγουν από την πλατεία. Εμείς μένουμε μπροστά στη Βουλή και δεν πάμε πουθενά!

Οδοφράγματα θα κάνουμε τα κορμιά μας, γροθιές τις ψυχές μας, ανάσα μας και κραυγή μας τον πόθο για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία, Άμεση Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ούτε ένα βήμα πίσω από τις ζωές μας δεν θα κάνουμε!

Μένουμε και απαιτούμε ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Δεν θέλουμε εκλογές στα πλαίσια της σιχαμερής κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, δεν θέλουμε κυβερνήσεις «συνεργασίας» ή «εθνικής σωτηρίας» που θα προκύψουν μέσα από το ίδιο σάπιο πολιτικό σύστημα! Θέλουμε άλλο πολιτικό σύστημα, θέλουμε η διακυβέρνηση να παραδοθεί στο λαό. Θέλουμε απόλυση όλων των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και παραίτηση των υπολοίπων για να διαλυθεί η κατοχική Βουλή. Θέλουμε μια Έκτακτη Επαναστατική Κυβέρνηση από προσωπικότητες του Αντιμνημονιακού Μετώπου και μια Προσωρινή Συντακτική Συνέλευσηεκπροσωπούμενη από τις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους κοινωνικούς Εταίρους, δημοκρατικούς Δικαστές και από Νομικούς. Αυτοί θα αναλάβουν να συντάξουν το νέο πολίτευμα της Ελλάδας, το οποίο πρέπει να είναι αμεσοδημοκρατικό κατά τα πρότυπα του ελβετικού πολιτεύματος και της εθνικής μας παράδοσης. Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και άλλοι πατριώτες δημοκρατικοί Οικονομολόγοι να αναλάβουν άμεσα τα Οικονομικά Υπουργεία (για να πράξουν όσα μας λένε), στα υπόλοιπα Υπουργεία να τεθούν επικεφαλής Ανώτατοι Δικαστές και όλοι να υπογράψουν ενώπιον του λαού τη δέσμευση μέσα σε 6 μήνες να έχει η χώρα έτοιμο το νέο της Πολίτευμα για να προκηρυχθούν στη συνέχεια εκλογές αρχόντων σύμφωνα με τα όσα ισχύουν σε μια γνήσια Άμεσα Δημοκρατική Πολιτεία. Στο νέο μας πολίτευμα θα πρέπει να αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα απ’ όσους παλαιοκομματικούς πολιτικούς ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και να προσαχθούν άπαντες σε λαϊκά δικαστήρια να κριθούν. Να βρεθούν όσοι λεηλάτησαν ή σπατάλησαν το δημόσιο πλούτο, να δικαστούν και εάν καταδικαστούν να δημευθεί η περιουσία τουςΝα δημευθεί η περιουσία της Εκκλησίας -κινητή και ακίνητη- στο όνομα του λαού. Να κρατικοποιηθούν 3 τράπεζες και να επιστρέψει ο ολοκληρωτικός έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος στον ελληνικό λαό.

Να προχωρήσουμε άμεσα σε ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ και διαγραφή χρεών προς τις τράπεζες. Δεν μας νοιάζει εάν καταρρεύσουν οι τράπεζες. Θα υπάρχουν οι τρεις κρατικές να κινήσουν την Οικονομία.

Να ζητήσουμε από την Ομογένεια να φέρει τα κεφάλαια, που είχε φέρει και τον Νοέμβριο του 2009 για να ξεχρεώσουμε αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου τα αρνήθηκε, για να ενισχυθεί η πατρίδα και ο λαός.

Στις 11 Μαΐου έχουμε μια υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας: Να αγωνιστούμε για Εθνική ΑνεξαρτησίαΛαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, να υλοποιήσουμε επιτέλους το ποθούμενο γενιών και γενιών: Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν θα είναι εύκολο. Πράκτορες, προβοκάτορες, δήθεν«διεθνιστές», δήθεν «φιλελεύθεροι», δήθεν«κουλτουριάρηδες», δήθεν «πατριώτες», ύποπτες ΜΚΟ, οργανωμένο ακροδεξιό και αντιεξουσιαστικόπαρακράτος, όλα αυτά τα καθάρματα από κοινού και φαινομενικά απέναντι, θα προσπαθήσουν να διαλύσουν τον αγώνα μας, να ακυρώσουν τη καινούργια δημοκρατία μας, να λασπώσουν και να σπιλώσουν, να τρομοκρατήσουν… Πρέπει να είμαστε αμείλικτοι απέναντί τους! Να μη δείξουμε κανένα έλεος σε όλους αυτούς, τους εχθρούς του λαού και της Δημοκρατίας. Σε κάθε στιγμή πρέπει να θυμόμαστε: ΛΑΟΣ ενωμένος ΠΟΤΕ νικημένος!

Ως πατριώτες και δημοκράτες αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας. Εάν δεν νικήσουμε τώρα, εάν δεν αντισταθούμε τώρα, θα ηττηθούμε για πάντα! Η μεγαλύτερη όμως ήττα δεν θα είναι η δική μας, θα είναι που θα καταδικάσουμε τα παιδιά μας στη σκλαβιά, που θα υποτάξουμε το έθνος μας στη βαρβαρότητα, που θα ανεχθούμε το ξεπούλημα της Ιερής Ελλάδας!

Επιτέλους! Ήρθε η ώρα Έλληνες να αποδείξετε σε όλους αυτούς τους ξενόδουλους νέους «κοτσαμπάσηδες» και «φαναριώτες» ποιοι είστε, από ποιους προγόνους κρατάτε. Οι πατεράδες και παππούδες σας πολέμησαν στην Εθνική Αντίσταση, μιμηθείτε τους! Οι πρόγονοί σας το1821, άοπλοι και φτωχοί, τα έβαλαν με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, μιμηθείτε τους! Εκείνοι, που ήταν αθλιότεροι από εμάς, κατάφεραν και σήκωσαν κεφάλι σε αυτοκρατορίες και υπερδυνάμεις και νίκησαν! Εσείς τι φοβάστε τώρα; Μια συμμορία ηλίθιων κολεγιόπαιδων; Ποιους ανέχεστε Έλληνες να σας κυβερνάνε; Αυτούς τους απάτριδες ντιντήδες αστούς;

Σηκώστε κεφάλι Έλληνες, διώχτε τους προδότες, αποκαταστήστε την Εθνική Ανεξαρτησία και ιδρύστε επιτέλους μια αληθινή δημοκρατία! Και ζήστε ελεύθεροι στη χώρα σας για πάντα, δίχως νταβατζήδες και πλουτολατρικά καθάρματα να ορίζουν τις σύντομες αλλά ανεκτίμητες ζωές σας!

Στέφανος Μυτιληναίος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

5 ἀπαντήσεις στὸ Ήρθε η ώρα! 11 Μαΐου όλοι στους δρόμους: Μεταπολίτευση – Άμεση Δημοκρατία

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ήρθε η ώρα! 11 Μαΐου όλοι στους δρόμους: Μεταπολίτευση – Άμεση Δημοκρατία » Greece on WEB

 2. Ὁ/ἡ ΚΡΙΤΩΝ γράφει:

  ……. και να μην ξεχνάμε ποτέ τους δικαστές, που με την στάση των έμμεσα νομιμοποούν όλοι αυτή την σαπίλα, κάποια μέρα λοιπόν και σύντομα μάλιστα ….. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
  Πιθανόν ν΄αποδειχθεί πού πιό αποτελεσματικό, συγκριτικά με το “εξω από την βουλή” ……

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ DIMITRIOS RELLOS γράφει:

  ΕΠΙΜΕΝΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΥΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ
  ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
  ΤΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ
  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ.
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
  ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.