Αυτό μας έλειπε: Να φύγει ο «λεφτά υπάρχουν» και να έλθει ο «δεν υπάρχει σάλιο»


poison.jpg

Δεν τα χάφτουμε αυτά τα επικοινωνιακά τρυκάκια παίδες. Αρκετό δηλητήριο έχουμε φάει από τον πρώτο, με αρχιμάγειρα τον δεύτερο.

Ψεύτες, ανάλγητοι, ανθέλληνες, συμπλεγματικοί, λίγοι, συκοφάντες, δοτοί και απατεώνες θα πάνε στο “χρονοντούλαπο της Ιστορίας” (Ανδρέα ήξερες τι κούναγες; ), αφήνοντας πίσω σας μόνο, αδέλφια, συζύγους, ανίψια, προστατευόμενους, κομματόσκυλα “βολεμένους” με θέσεις, Γερμανικά οχήματα υψηλού κυβισμού, ενίοτε sport. Και μιας και δεν μας καίγεται καρφάκι αν το δικαιολογεί η φορολογική τους δήλωση και μας ενδιαφέρει πιό πολύ αν απέκτησαν ακινητάκι, ας πούμε στην Πάρο, μετά την υπογραφή σύμβασης. Όχι μνημονίου. Αλήθεια Ανδρέα (νεότερε Βασίλη Καΐλα) αληθεύει ότι ξεκίνησες από το Κ.Κ.Ε. ; Και αν ναι, γιατί αποσκίρτησες ; Και πριν αποσκιρτήσεις, τι σου έταξαν ; Τυχεράκια Γεννηματά, πέθανες νωρίς. Που να δεις ποίοι έπερναν “χορηγίες” και ποίοι θα “εξεταστούν”, αφού όλα έχουν παραγραφεί.

Μας θυμίζεις κάτι αποπροσανατολισμένους συνδικάλες που δεν ξέρουν αν πρέπει να εξακολουθήσουν να το παίζουν μέλη της ΠΑ.Σ.Κ.Ε. (κυκλοφορούν γιαούρτια, αυγά, κραξίματα) και που στέκονται στο ένα πόδι, μπροστά σε ομογάλακτούς τους, μη τύχει και πάρει τηλέφωνο -ο προστατευόμενος (πως λέμε ζιγκολό), τη … “Θεία του” και τους μαλώσει. Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον.

Συνάδελφοι, έρχεται παραμύθι – παραμύθι το κουκί και το ρεθύθι, με κατσαρίδες, που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα καλύψουν (μεταξύ των άλλων) υπόθεση με 30.000.000. Τα μάθατε ; Θυμηθήκαμε ποίοι ήσαν διευθυντές τότε. Και ο ένας κάλυψε τον άλλο και οι δύο τον “μεγάλο”. Και σε επιστέγασμα αυτών, να σου και οι προαγωγέεεεες. Να σου και οι απολύσεις των αμνών. Και να σου και οι έλεγχοι ελάχιστο χρόνο πριν, χωρίς να βλέπουν τίποτα από τα 30 μύρια.

Τώρα, τρέχουμε. Run Lola, Run.

Υ.Γ. 1. Πονηρούλη γιατί σε έκαψαν τόσο ; 1734,85 τετραγωνικά μέτρα γης -στο πουθενά-, εκτιμήθηκαν για 260.000 ευρώ ; Από ποιό μηχανικό ; Και τι άποψη είχαν οι …. προϊστάμενοι του μηχανικού ; Γιατί πήρες 180.000 ευρώ στεγαστικό (χαμηλότοκο, σε αντίθεση με τον υπόλοιπο λαουτζίκο) με την ρήτρα να εξοφλήσεις εντός 5 ημερών, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ, 80.000 καταναλωτικό, και καμιά 55 αριά χιλιάδες σε οφειλές καταναλωτικών και προσωπικών δανείων και visa ; Θέλουμε και εμείς τέτοια χαμηλότοκα -ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ- να εξοφλήσουμε ακριβά καταναλωτικά. Εμείς όμως δεν έχουμε τέτοια δάνεια. Εσύ γιατί έχεις ; Και άντε και το πήρες. Εκείνη η visa σου με πιστωτικό όριο 15.000 ευρώ, πως την πηγες να έχει υπόλοιπο 18.000 ευρώ ; Εκείνη των 3.000 να έχει υπόλοιπο 3.400 ;, εκείνη των 7.200, 7.300 ;, κ.ο.κ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ. Με εισόδημα 51.000 ευρώ ετησίως (από πάνω από το τραπέζι) και να έχεις τέτοιες οφειλές ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ; 
Υ.Γ. τα μαθήματα κατάθεσης μηνύσεων συνεχίζονται, όπου θα σας δώσουμε υποδείγματα “σχετικών” που πρέπει να μπαίνουν στο φάκελο. Για τα υποδείγματα των μηνύσεων ανατρέξτε εδώ και εδώ. Θα ακολουθήσουν και μαθήματα – τυφλοσούρτες “μαρτυριών”, ενόρκων και μη.

Έλληνας Εργαζόμενος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αυτό μας έλειπε: Να φύγει ο «λεφτά υπάρχουν» και να έλθει ο «δεν υπάρχει σάλιο»

  1. Ὁ/ἡ DIMITRIOS RELLOS γράφει:

    ΕΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΑΘΩΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ . ΤΑ ΣΥΝΥΜΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.