Θα είναι το «Ζάππειο ΙΙ» αρχή ανόδου ή περαιτέρω πτώσης;


Αν η εμφάνιση της Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη στο Ζάππειο είναι σαν την χθεσινοβραδινή εμφάνιση του εκπροσώπου της ΝΔ κ. Μιχελάκη στο MEGA, τότε αφήστε το καλύτερα. Ο κ. Μιχελάκης δεν έπεισε κανέναν και φυσικά τέτοιες εμφανίσεις δεν βοηθούν την ΝΔ να ξεκολλήσει από το 20% που είναι καθηλωμένη. Δεν φταίνε φυσικά οι αναμφισβήτητες ικανότητες του κ. Μιχελάκη, αλλά οι θέσεις που παρουσίασε.  

Ενώ ισχυριζόταν ότι η ΝΔ έχει το καλύτερο οικονομικό πρόγραμμα σωτηρίας, το οποίο και θα παρουσιάσει την Πέμπτη, εντούτοις δεν ζητά το κόμμα εκλογές. Έτσι όμως, ήταν σαν να μας έλεγε ότι, το πρόγραμμα είναι μόνο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και μελέτη και δεν έχει καμία σχέση με εφαρμόσιμη πραγματικότητα, αφού και η ίδια η ΝΔ αποφεύγει να ζητήσει την ευθύνη να το εφαρμόσει. Ενώ πάλι ισχυριζόταν ότι η ΝΔ είναι κατά του μνημονίου, ταυτόχρονα κάκιζε το ΠΑΣΟΚ που σκέφτεται να ζητήσει υπερψήφιση από με 180 βουλευτές με απίστευτη αιτιολογία, που προκαλούσε μειδιάματα σε όσους ξέρουν λίγα νομικά. Δεν συζητάμε βέβαια και για το θέμα της αντισυνταγματικότητας του μνημονίου. Εκεί, απλά δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει.

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα θέματα θα τα ξεκαθαρίσει ο Αντώνης Σαμαράς την Πέμπτη.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.