Τα πνευματικά δικαιώματα του Ζαππείου 2


Αύριο περιμένω και εγώ με αγωνία το Ζάππειο 2. Ειδικά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα όλοι περιμένουν από τον (προς το παρόν) αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μας βγάλει από την εθνική κατάθλιψη, να πει κάτι διαφορετικό, να μας δώσει διέξοδο από το αδιέξοδο που μας οδήγησε η κυβέρνηση του GAP.
Πολλοί αυτές τις μέρες διαρρέουν προτάσεις και ιδέες τους και τις παρουσιάζουν ως μέρος του «Ζάππειο 2». Κάποιοι ακόμα πιο αφελείς θέλοντας να κτίσουν προσωπικές στρατηγικές μεταδίδουν προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτοί συνδιαμόρφωσαν το σύνολο της πρότασης. Επειδή τυγχάνει να ξέρω καλύτερα από πολλούς τι γίνεται στα γραφεία και στους διαδρόμους της Συγγρού σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει μέσα σε αυτό το χώρο άνθρωπος που να γνωρίζει καλύτερα την οικονομία από τον Αντώνη Σαμαρά. Φυσικά και ο Πρόεδρος συζητά με πάρα πολλούς και ακούει ακόμα περισσότερους. Η συγκεκριμένη όμως πρόταση είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς μελέτης κάποιων τεχνοκρατών (βλέπε άνθρωποι της αγοράς και οργανισμών αλλά και καθηγητές πανεπιστημίου, εγχώριοι και ευρωπαίοι) και φέρει την τελική προσωπική σφραγίδα του Σαμαρά. Τέλος η ομιλία συντάσσεται από τον ίδιο με τη συμβολή ενός ιδιαίτερα στενού κύκλου συνεργατών. Όλοι οι υπόλοιποι αυτοδιαφημιζόμενοι οικονομικοί ηγετίσκοι καλό είναι να κάτσουν στα αυγά τους και απλά να χειροκροτήσουν από κάτω τον Πρόεδρό τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι την ώρα της ομιλίας να μην μιλούν δεξιά και αριστερά γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν τα αυγά τους, να λερώσουν τα κουστουμάκια τους και να μείνουν με το λεκέ!

Φιλικά,

Ο Συγγρου-σιακός

logia-starata

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.