Η φιμωση των ιστοσελίδων μου δεν θα ανακόψει τον πολιτικό μου Λόγο


Ζούμε ιστορικές μέρες φασιστικού εκτροχιασμού ενός πολιτικού συστήματος που έχει ήδη χρεοκοπήσει και που επιχειρεί με κάθε πρόσφορο μέσο, με επιστράτευση των παρακρατικών μηχανισμών φίμωσης, συκοφάντησης, κατασκευής ενόχων, τραμπούκων και χυδαίας συμπεριφοράς, να υποστείλει το λόγο και την αντίσταση των πολιτών και όλων εκείνων που αγωνίζονται για την ελευθερία του λόγου, την Ελευθερία της ύπαρξης, την δημοκρατία, την εργασία, την κοινωνική συνοχή. ΄
Ζούμε ιστορικές στιγμές ενός αυταρχικού φασιστικού κόμματος ψευτοσοσιαλιστών, κοινών απατεώνων και συκοφαντών, τρόφιμων σκοτεινών κέντρων ( πολιτικών και οικονομικών) που επιθυμούν την υποδούλωση της χώρας μας και του λαού μας.
Αυτό το κακέκτυπο ενός άλλου φασιστικού -ολιγαρχικού παραπολιτικού συστήματος, που ζήσαμε ως επτάχρονη δικτατορία, που παρουσιάζεται πολύ πιο επικίνδυνο, γιατί αυτό το έκτρωμα διαθέτει και πολιτικό λόγο, επομένως είναι κατ’ εξοχή Φασιστικό, βρίσκει δυνάμεις ή δημιουργεί δυνάμεις παρακράτους φίμωσης αντίθετου πολιτικού λόγου.
Απέναντι στους διαδηλωτές χρησιμοποιεί τα φασιστοειδή ένστολα υποχείρια του, απέναντι όμως στον γραπτό λόγο επιστρατεύει άλλες “υπηρεσίες”.
Γιατί ο λόγο και η εικόνα είναι πιο “επικίνδυνο” όπλο από τις φωνές ενός διαδηλωτή.
Ο λόγος, που προϋποθέτει σκέψη, δηλαδή παραγωγή νου, είναι το μόνο όπλο που μπροστά του καταλύεται το “Κράτος”, των δυναστών και Πολιτικών απατεώνων. Ο Φασισμός τους, η Προπαγάνδα τους, ο εκμαυλισμό τους, η ισχύς τους αδυνατίζουν και συρρικνώνονται .
Είναι αυτή η στιγμή που ο λόγος τρομοκρατεί τον Τρομοκράτη.

Αυτό το καρκίνωμα, με την λεοντή του Σοσιαλιστικού κόμματος, οι δωσίλογοι οι έσχατοι, οι προδότες οι εκποιητές της κοινής μας και δημόσιας περιουσία μας, εκείνης δηλαδή για την οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους, εκείνης για την οποία οι εργαζόμενοι αγωνίστηκαν, πείνασαν ξεγυμνώθηκαν από φόρους,
Αυτοί οι ερπούμενοι και γλοιώδεις οι τρόφιμοι της παραεξουσίας του κεφαλαίου, οι προδότες των Ιμίων, οι “παραχωρησιούχοι” των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, πιστεύουν πως ενεργοποιώντας το παρακράτος τους και φιμώνοντας τις ιστοσελίδες όσων αντιστέκονται, πως θα εξακολουθήσουν επι μακρόν να δυναστεύουν και να χειραγωγούν τον Ελληνικό Λαό.

Νομίζουν πως με το να με εμποδίσουν στην διαχείριση των ιστοσελίδων μου, ο λόγος τους και οι πράξεις τους δεν θα καταδείξουν πόσο ανεγκέφαλοι, θρασύδειλοι, ξιπασμένοι και φασίστες είναι;

Σας τους παραδίδω γυμνού όπως είναι στην κρίση σας.
Ο Λόγος μου, ούτε φιμώνεται ούτε εμποδίζεται ούτε εκφοβίζεται.

Στους εκμαυλιστές και εκπορνευτές και τρομοκράτες της συνείδησης του Ελληνικού λαού, τους κοινούς συκοφαντίες των αγώνων των εργαζομένων και του Σοσιαλισμού, ο Λόγος μας στον λόγο του θα υπάρχει πολύ πιο ισχυρός, πολύ πιο δυναμικός πολύ πιο αποκαλυπτικός.

Η δυνατότητα επικοινωνίας δεν μπορεί το παρακράτος της νεοταξικής φασιστικής φεουδαρχίας του πολιτικού συστήματος να την στερήσει ανάμεσα στους πολίτες, ούτε με τις πράξεις του μπορεί να εμποδίσει το αγωνιστικό πατριωτικό φρόνιμα των Ελλήνων.

Βαγγέλης Κωνσταντίνου
ιδιοκτήτης των : agistri-doloma & Πολιτικοί διάλογοι

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η φιμωση των ιστοσελίδων μου δεν θα ανακόψει τον πολιτικό μου Λόγο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.