Έρχεται ανασχηματισμός στις αρχές τις εβδομάδας;


Φουντώνουν τα σενάρια για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και μάλιστα άμεσα.

Η επίσκεψη του κλιμακίου της Τρόικας και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για την ελληνική οικονομία, καθώς και τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, φέρνουν δεύτερες σκέψεις στον Γιώργο Παπανδρέου.

Στόχος είναι να πείσει τη διεθνή κοινότητα και τις αγορές ότι έχει τη βούληση να κάνει σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό της χώρας, καθώς μέχρι τώρα όλα έχουν αποτύχει: από το μνημόνιο, την αναδιάταξη της οικονομίας, τις επενδύσεις μέχρι και τον έλεγχο στο κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στενοί συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου θέλουν να ασκούν πιέσεις για άμεσες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, μετά και τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες, που δείχνει ότι μέσα στο κυβερνών κόμμα γίνεται ..της τρόικας!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο επερχόμενος ανασχηματισμός αν θα γίνει, θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24 ωρα, δηλαδή ακόμα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, τις μέρες δηλαδή των κρίσιμων Eurogroup και Ecofin που θα συνεδριάσουν για το μέλλον της Ελλάδας με τη συμμετοχή και του Ντομινίκ Στρος Καν.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.