Το τέλος του αν-υπαρκτού σοσιαλισμού στην Ελλάδα!!!


Γράφει ο Τρελλάκιας

Απλά πρέπει να καταλάβουμε πως όπως πάντα, έτσι και τώρα ζούμε αργότερα αυτό που έζησε ο υπόλοιπος κόσμος σήμερα.

Το τέλος του αν-υπαρκτού σοσιαλισμού στην Ελλάδα!!!!!!!!!

Επιτέλους βλέπουμε σιγά-σιγά όλοι οι Έλληνες την ανυπαρξία οποιαδήποτε πολιτικής από την σοσιαλιστική(!!!!!!) κυβέρνηση του Μνημονίου. Ο εξευτελισμός, η ουτοπία, η ύβρις του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος του χθες. Η από καιρό πλήρη αποσύνθεση του κυβερνητικού ιστού διαχείρισης , της εκτελεστικής εξουσίας, άρχισε να φαίνετε, να γίνεται ορατή παντού! Χρειάστηκε να περάσουν τόσοι μήνες για να γίνει κατανοητό, αυτό που φωνάζαμε τόσο καιρό: Η ανικανότητα των ελεώ δανειστών κυβερνόντων ξεχειλίζει! Ακόμα και το σχέδιο εφαρμογής της πλήρης διαχείρισης του Χρέους, που τους δόθηκε με την μορφή του απεχθές Μνημονίου, απέτυχε! Παρόλες τις βοήθειες που είχε ο θίασος του ζαβού, ήταν ανίκανος και να το ακολουθήσει! Φτάσαμε σήμερα να δούμε πια όλοι πως το Μνημόνιο απλά …..δεν βγαίνει, δεν εφαρμόζεται. Είτε λόγω της απειρίας της παρέας της Πάρου σε πραγματικές συνθήκες, και όχι σε σχέδια επί χάρτου που έκαναν πριν το 2009, είτε λόγω γενικότερης βλακείας που είναι έκδηλη στην παρέα, είτε λόγω δυσκολιών της ……σοσιαλιστικής νοοτροπίας του παρακράτους πασοκ, που παρακολουθεί σοκαρισμένο τις αλχημείες των δοτών υπαλλήλων της πράσινης ύφεσης με την κονκάρδα του πασοκ στο πέτο, το ζήτημα είναι πως η αδυναμία διακυβέρνησης είναι πια ολοφάνερη. Χρειάστηκε το «Ζάππειο 2» για να φανεί η «γύμνια» τους, σε πολιτικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Τα τραυλίσματα του non paper, του πραγματικού κυβερνήτη της πατρίδας Παπακωνσταντίνου, η άμεση …….οικειοποίηση του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ, από την κυβέρνηση, αλλά και τον κολοτούμπα, δείχνει την αξιοπιστία του, και την ορθότητα του λόγου του. Ήταν πιστεύω η θρυαλλίδα των εξελίξεων σε ένα περιβάλλον τρόμου που επικρατεί σήμερα για την γενικότερη επιχειρηματικότητα στην πατρίδα. Ο μεστός λόγος του Αντώνη, σε σύγκριση με τις αερολογίες, και τα ψέματα του «λεφτά υπάρχουν» είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Υπάρχει πια σαφή υπεροχή στην κοινωνία των θέσεων της ΝΔ και πρέπει να μετουσιωθεί σε εκλογική διαφορά υπέρ της. Ο «δρόμος για την Ιθάκη» του Ελληνικού Λαού είναι ταυτόσημος και ένα με τον δρόμο του Σαμαρά! Η παγωμάρα των ψευδοκουλτουριάριδων , στην αποστροφή του λόγου Σαμαρά για την δύναμη των Ελλήνων, δείχνει πως πάμε σε καλό δρόμο! Πιστεύω πως το πολιτικό ποτάμι που φούσκωνε τόσο καιρό απλά ξεκίνησε την μετατροπή του σε χείμαρρο ορμητικό. Οι μέρες που ζούμε θα είναι καταλυτικές. Με δεδομένη την νωθρότητα που έχει η δοτή κυβέρνηση του Μνημονίου, θα ψάχνει μόνο πολιτικό χρόνο για να επιβάλει τα μέτρα των δανειστών της, των μεγάλων αφεντικών της, κωφεύοντας στον χείμαρρο που έρχεται. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο η επιμονή των ξένων δανειστών μας για την επιβολή των μέτρων άμεσα, και την «αναγκαστική» σύμπραξη των πολιτικών δυνάμεων της Χώρας που θέλουν να επιβάλουν. Βλέπουν το «Βατερλό» που έρχεται για τον εκλεκτό τους βραβευμένο πολιτικό στοχαστή άβερελ, και ζητούν την γρήγορη διασφάλιση των κερδών τους από τα δάνεια.

Πρέπει λοιπόν να εκδιωχθεί, ως άλλος εξοστρακισμός των αρχαίων ελλήνων, ο ζαβός από το Minnesota, μαζί με το θεατρικό μπουλούκι του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί:

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο GAP, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ!!!

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.