Οι «φωστήρες» της τρόϊκας σε πλήρη πανικό


Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα εκκαθαριστικά φόρου που αποστέλλονται, 4 στα 10 έχουν επιστροφή φόρου. Δηλαδή, όχι μόνο δεν θα αυξηθούν τα έσοδα του κράτους, όπως ανέμενε η τρόϊκα, αλλά αντίθετα υποχρεούται το κράτος να κάνει μεγάλες επιστροφές χρημάτων, από εκείνα που ήδη έχουν καταχωρηθεί ως έσοδα και έχουν μειώσει αντίστοιχα και το δημόσιο έλλειμμα.

Οι φωστήρες της  τρόϊκας (δηλαδή οι εκπρόσωποι των δανειστών μας) βρίσκονται ήδη σε πλήρη πανικό, γι’ αυτό οι πανικόβλητες εντολές που δίνουν είναι για πιο πολύ σκληρή φορομπηχτική πολιτική. Όπως όμως αντιλαμβάνεστε, αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω οικονομική ύφεση και σε νέα μείωση των εσόδων. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Ακούγεται ότι θα εξαγγελθεί νέο χαράτσι στα ακίνητα, νέα αύξηση αντικειμενικών αξιών, έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, νέα αύξηση του ΦΠΑ κ.λ.π.

Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, αλλά πολλοί δεν δίνουν σημασία, κάποια στιγμή θα αρχίσουν να μειώνονται οι ατομικές μας περιουσίες, είτε αυτές είναι χρήματα, είτε ακίνητα κ.λ.π. Δηλαδή θα αρχίσει να λιώνει το «λίπος» που διαθέτει ο καθένας μας και θα οδηγηθούμε στην εξαθλίωση και φυσικά στη ζούγκλα.

Σταματήστε επιτέλους τώρα αυτό το κακό, όσο διαθέτει ο καθένας μας ένα κεφάλαιο για να ξαναξεκινήσουμε, διαφορετικά, όταν θα έχουμε εξαθλιωθεί, θα είμαστε απλά δούλοι.

Ήδη ο πρωθυπουργός χθες είπε ότι είμαστε σε δουλεία, αν σας λέει κάτι αυτό.

Τουλάχιστον προαναγγέλλει τις συνέπειες.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.