Συνεχίζει τα δήθεν διλήμματα ο Γιώργος


Στην αρχή μας είπε “ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε”, μετά υποτίθεται ότι θέλησε να παίξει ρώσικη ρουλέτα με τους ευρωπαίους για το θέμα του χρέους, στις αυτοδιοικητικές εκλογές έβαλε στο λαό το δίλημμα “ή με ψηφίζεις ή πάω σε εκλογές” και τώρα ετοιμάζεται να βάλει ένα ακόμα, αυτήν τη φορά στον Αντώνη Σαμαρά, θέλοντας να τον “παγιδεύσει” πολιτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες…
ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποφασίσει ότι το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα εγκριθεί με πλειοψηφία 151 βουλευτών. Από εκεί και πέρα όμως θα απαιτήσει  να ψηφιστεί ή να απορριφθεί στο σύνολο του. Δεν θέλει δηλαδή να δώσει στη ΝΔ την ευκαιρία να ψηφίσει κάποια άρθρα, τα οποία στο κάτω-κάτω αποτελούν μέρος των προτάσεων του Ζάππειο 2, έχοντας ως δικαιολογία ότι το πρόγραμμα δεν σηκώνει αλλαγές επειδή είναι αποτέλεσμα συμφωνίας με την Τρόικα. Ο λόγος που σκέφτεται να ακολουθήσει αυτήν την τακτική ο πρωθυπουργός είναι προφανής. Αφενός θέλει να βγάλει στη… σέντρα τη ΝΔ κατηγορώντας την ηγεσία της ότι δεν συναινεί και δεν βάζει πλάτη για την έξοδο από την κρίση και αφετέρου να έχει άλλοθι στην περίπτωση που προκηρύξει πρόωρες εκλογές, οι οποίες μοιάζουν πιο κοντά από ποτέ.

taxalia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.