Ησυχία, μην ξυπνήσουμε τον Σαμαρά…


Ένας δειλός Αντώνης Σαμαράς, που ευχαριστεί την τύχη που τον έκανε αρχηγό της NΔ-SATURN, ένας κωλØτØύμπας Καρατζαφέρης, ένας ανύπαρκτος Κουβέλης-που αρκούσαν 2 ερωτήσεις του Πρετεντέρη για να τον ξεγυμνώσουν-, μια συνεπής στον εαυτό της Ντόρα κι έναςπαντελονάτος Αλέξης Τσίπρας. Ο τελευταίος ήταν ο μόνος που διαφοροποιήθηκε ανοιχτά και ξεκάθαρα από τον πρωθυπουργό. Από μία άποψη και «έντιμα».

Τα μισόλογα του Σαμαρά που κρύβεται πίσω από τις επιθετικές ανακοινώσεις του Μιχελάκη, δεν είναι αρκετά για να τον μετατρέψουν σε ηγέτη στη συνείδησή μας.

Πως είναι δυνατόν να μην έχει τα κότσια να ζητήσει εκλογές την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη Λεηλασία των Ελλήνων;

Μήπως κολώνει επειδή το πολιτικό δίπλωμα οδήγησης που διαθέτει, είναι αρκετό για τα κυβικά της Πολιτικής Ανοιξης και δεν του επιτρέπουν να καβαλήσει μεγαλύτερο όχημα;

Εάν στον Σαμαρά αρκεί η ηγεσία της ΝΔ-SATURN, εάν διαβλέπει πως με το πολιτικό προσωπικό που διαθέτει το κόμμα του δεν μπορεί να κυβερνήσει ούτε γαλέρα, τότε έχει την κατανόησή μας.

Ας μην απαιτεί λοιπόν από την Ιστορία να τον συμπεριλάβει στις χρυσές σελίδες της-κάπου θα τον καταχωνιάσει κι αυτόν μαζί με τους υπόλοιπους.

Όσο για τους Έλληνες πολίτες, εάν είμαστε τόσο μ@λ@κες ώστε να περιμένουμε από αυτούς τους «ηγέτες» που διαθέτουμε να μας βγάλουν από τη κρίση, ας ετοιμασθούμε για τα χειρότερα…

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.